maanantai 27. marraskuuta 2017

Joulua aulaan - lisää tähtiä.

Jo Espanjassa päätin, että tästä joulusta tulee paras ikinä. Ja syy oli todella yksinkertainen: olemme kaikki kotona ja saamme viettää aikaa yhdessä. Tämäkin saattaa muuttua itkuksi pitkästä ilosta, mutta ajatus on ainakin kaunis.

Vaikka tiedän, ettei sen kummempia erityissuunnitelmia saisi tehdä, sillä niiden kaatuminen saattaa murtaa palan joulumielestä, mutta muistan edelleen viimevuotisen influenssan ja totaalisen kadonneen joulumielen ja ehkä juurikin siksi yritän saada kaiken kohdilleen joulumieltä myöten jo tarpeeksi ajoissa.

Mikäli jokin tauti iskee *kopkop*, niin sairastetaan sitten yhdessä kaiken joulumielen keskellä :D


Viikkonloppuna kävin varastolla ja hain sieltä maltillisesti yhden joululaatikon. Alunperin tarkoitus oli hakea vain talvivaatteita, sillä villahousut ovat pian must have haalarin alla. Varsinkin kun kyse on Pienimmästä, joka ei kummempia sinne haalarin alle haluaisi. Hänestä on oikeastaan ihan hyvä kulkea t-paidassa, leggareissa ja ilman sukkia. Tai no, juhlamekossa ilman sukkia, jos hän saa ihan kokonaan valita.

Mutta vaatelaatikon lisäksi en siis voinut vastustaa edes yhden joululaatikon raahaamista kotiin ja siitä se sitten lähti. Taas. Nappasin vielä yhden kuusen alun lasipurkkiin.


Meillähän on nämä paperitähdet ikkunoissa kesät talvet, mutta pimeän vuodenajan saavuttua niihin syttyy vasta valot. Sanokaa mitä sanotte, vaikka tähtihommat olisivat kuinka out ja so last season, minulle ne iskee edelleen. Mutta en olekaan mikään trendisisustaja.. :D

Joululaatikossa olikin vielä yksi iso paperitähti, jonka päätin viritellä tuohon aulan lipaston päälle ja hyvinhän se sopikin siihen. Tosin yöllä saa olla ilman valoja, muuten ei uni tule.. Meidän makuuhuone on nimittäin tuossa kulman takana ja tähti tuo aikamoisen loisteen ympärilleen :)

Mutta hei! Ollaan taas päivän lähempänä joulua, lahjat hankkimatta ja ne suunnitelmatkin ovat vasta ajatustasolla. Pääasia, että mielessä on joulu 


8 kommenttia:

 1. Tähdet kuuluvat niin jouluun. Täytyykin keksiä meidän tähdille uudet paikat, koululaiset kun eivät enää halua omiin huoneisiinsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kuuluvatkin <3
   Onneksi noita voi ripotella melkein mihin tahansa :)

   Poista
 2. Joulu on kyllä talven parasta aikaa...Valoa ja tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista <3. Sopii niin tähän muuten harmaaseen ja pimeään vuodenaikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari :)
   Valo on niin tunnelmallinen juttu <3

   Poista
 4. Just eilen kaivoin meidän paperitähden ja laitoin sen samaan tyylin takan reunukselle, kun en keksinyt mitään järkevämpää paikkaa. Siinä se saa nyt olla siihen asti valaisemassa, kunnes pystytämme joulukuusen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti tosi kauniin näköinen <3
   Mä ajattelin joulukuusitella viimeistään ensi viikolla!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥