keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Joulun tunnelmaa.

Meillä on ollut käytössä postin lähilaatikko -palvelu nyt vuoden. Aiemmin saimme postit pihalaatikkoon maksutta, mutta koska tämän alueen jakelu on nyt keskitetty postilaatikkorykelmiin, päätimme maksaa ainakin ensimmäiseksi vuodeksi lähilaatikon.

Tuo palveluhan on ihan supertyhmä ja tyhmästi hinnoiteltu, niinkuin tuntuu kaikki postin muutkin palvelut tällä hetkellä olevan. Lähilaatikon hinta perustuu siihen, mikä matka uudelta postilaatikkokeskittymältä on sinun lähilaatikollesi JA takaisin. Plus perustamismaksu (siis mikä?), plus nykyinen hinnankorotus ja olikohan vielä jokin..

Noh, kaipa nuokin johonkin perustuu, mutta tosiaan sanoimme irti tuon palvelun nyt ja nakuttelimme postilaatikon lähimpään tienristeykseen. Siinä kun on aina lukenut, ettei mainoksia tai muitakaan, niin tämän uudistuksen myötä nekin jaetaan..


Mainosposti oli jälleen jaettu, enkä voinut vastustaa kiusausta tutustua materiaaliin. Ja siellä ne olivat! Kaikki ihanat joulutarjoukset, kuvastot ja muut! Selasin ja kävin seuraavana päivänä myymälässä katsomassa :D

Tällä kertaa itse tarjoukset veivät myymälään, mutta eivät oikein vastanneet odotuksia. Sen sijaan löysin Tokmannilta aivan superkauniit metallinhohtoiset kynttilät ja Jyskistä niille jalat. Nuo kynttilät ovat minusta todella paljon Riviera Maisonin tyyppiset, mutta hintaa yhdellä on vain 2,99. Kynttilänjalat maksoivat 5e/kpl.

Ja koska jo eilisessä postauksessa fiilistelin tulevaa joulua, päätin käydä taas tontin perukoilla löytöretkellä. Melkein voisi sanoa, että sitä mitä sieltä ei löydy, ei taida tarvitakaan :D 


Muistatteko muuten nämä tunnelmalliset kynttiläpullot? Aikansa kutakin ja eucalyptukset olivat matkan aikana alkaneet hajota veteen. Tästä isommasta sainkin oksan helposti pois sisältä, mutta pienemmästä en ole vielä onnistunut saamaan :D Täytynee odottaa, että oksa kuivahtaa ja rikkoa lehdet pullon sisään, jolloin ranka tulee nätisti ulos. Tai siis näin ainakin kuvittelisin..

Kävin siis tontin perältä etsimässä pientä kuusta, mutta päädyinkin taittamaan männystä ihanan karun ja kaarevan oksan. Voi että, miten kaunis se onkaan tuossa pullossa ja tuo mukanaan hitusen jo joulun tunnelmaa!

Havuista puheenollen, olen miettinyt, että tänä vuonna skippaisin aidon kuusen.. Valkoinen ja kimaltava tuntuvat omimmalta, joten harkitsen valkoisen muovikuusen hankkimista! Mitäköhän siitäkin tulee :) Ja hei, jos teillä on kuvia teidän valkoisista joulukuusista, niin linkatkaa ne ihmeessä tähän!


4 kommenttia:

 1. Luonnosta löytyy vaikka mitä kivaa koristeeksi sisustukseen. Kaunista teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa, itsekin tykkään näkymästä tosi paljon tällä hetkellä <3
   Sammalta meillä on myös varmasti eniten tässä pitäjässä :D Sitä pitää kerätä kanssa!

   Poista
 2. Tosi kivat kynttilät ja kynttilänjalat olet löytänyt. Ne sopivat todella hyvin kotiinne. Männyn oksa on myös kaunis. Täytyy viikonloppuna mennä itsekin havujen haakureissulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse <3
   Ihastuin niihin itsekin, vaikkakin ensin niistä piti riisua juuttikoriste ja peltisydän ympäriltä :) Havut ovat kyllä sellaisia jouluntuojia, varmaankin liittyy joulukuuseen ja mielleyhtymään :) Kivaa havunhakureissua!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥