maanantai 13. marraskuuta 2017

Kahdeksan tunnelmanluojaa joulun odotukseen.

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Niin vain kului kaksi viikkoa ja loppuviikosta suuntaan lasten kanssa kotiin ja arki asettunee viikossa uomiinsa. Tänään ohjelmassa on normaalin kotikoulun ja muiden pyykinpesujen lisäksi myös tuliaisten ostaminen.

Lupasin viedä esikoisen valitsemaan himoitsemiaan karkkeja ja samalla käyn katsomassa kummilapsille joululahjoja. Täällähän on jo joulukadut koristeltu ja kaupat pursuavat joulua. Itseasiassa melkein kuolleiden päivän jälkeisenä arkiaamuna joulukadut ilmeistyivät kuvaan :D Että se siitä adventista sitten..

Mutta siis samalla ostosreissulla aion katsella vähän joulukoristeita myös kotiin! Jotain pientä, sellaista matkalaukkuun mahtuvaa :) Meillähän on jo vuosia ollut perinteenä hankkia matkoilta muistoksi joulukoriste tai kaksi, mikäli ollaan oikeaan aikaan reissussa. 

Ajatukset ovat siis jo vahvasti tulevassa joulussa, sillä kotiin palatessa joulukuu on jo ovella! Keräsin teille tähän muutaman tunnelmanluojan elloksen valikoimasta, joilla joulufiilis potkaistaan käyntiin :) Mitäs sanotte? Varsinkin lyhdyt ovat omia suosikkejani ja paketointien suunnitteleminen jouluista puuhaa!
xmas1. valokranssi / 2. teippi / 3. valokranssi / 4. paperitähti / 5. paperipussit / 6. kynttilälyhty / 7. hamppunaru / 8. kynttilälyhty

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä

2 kommenttia:

  1. Jääkö miehesi siis Espanjaan vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jää vielä, tulee sitten myöhemmin perästä kotiin :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥