torstai 2. marraskuuta 2017

Tervetuloa marraskuu!

Aurinkoiset terveiset täältä Espanjan lämmöstä! Blogi on viettänyt vähän hiljaiseloa ja tämä alku on mennyt ihan vain asettumiseen ja asioiden hoitamiseen. Olen päivittänyt instan my stroriesiin kyllä pieniä videopätkiä, mutta kamera on tarkoitus kaivaa matkalaukun uumenista ihan tässä lähipäivinä :)

Tuntuu, että koko lokakuu meni vähän niin sanotusti jäitä poltellessa, kun valmistauduttiin tähän matkaan. Piti hoitaa niin monta asiaa pois alta, ettei meitä paljon kotona näkynyt.. Oli hankintoja, harrastusleirejä ja ylimääräisiä vuoroja. Kasautuneita töitä, jotka on vihdoin hoidettu.

Blogissakin tämä näkyi hitaampana postautahtina, mutta toisaalta mietin, että harvemminkin lukevat pysyivät kerrankin hyvin mukana :D Moni postaus käsitteli sisustamista ja syksyn saavuttua rytinällä huomasinkin rakentavani pehmoista pesää talveksi. Ja niinhän se on, että valon vähäisyys vaikuttaa selkeästi valokuvaamiseen ja tuo omia haasteitaan..

TOP 3:Marraskuu meneekin tosiaan täällä lämmössä ja teiltä on tullut kivasti postaustoiveita koskien tätä reissua. Kunhan nappaan kameran kunnolla esiin ja saan muutakin kuvamateriaalia, kuin puhelimen instaleikkeet, kirjoittelen noista käytännön asioista täällä :) 

Tuntuu ehkä hieman oudolta toivotella sinne pikkupakkasten, lumen, rännän ja pimeyden sekaan mukavia hetkiä, mutta ne hetkethän me määrittelemme itse ympäristöstä huolimatta. Pehmoisia unelmia siis ja viltteihin kääriytymistä ja ihan kohtahan tässä on joulu!

5 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥