sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Hei hei joulukuu - tervetuloa 2018!

Happy always and merry everything 

Niin kului joulukuu, mutta myös vuosi 2017 loppuunsa. Enää muutama tunti vuoden vaihtumiseen! Joulukuu kului perinteisesti jouluvalmisteluissa, mutta myös yhtä perinteisesti hieman sairastellen. Vuodenvaihde vietetäänkin nenäliinojen keskellä yskien.

Kuluneesta vuodesta jäi eniten mieleen onnistuneet matkat ja marraskuu Marbellassa. Despaciton luukuttaminen autostereoista ja uuden harrastuksen löytyminen. Aloitin cheerleadingin ja loppuvuodesta osallistuin ensimmäisiin kisoihini. Ja kun kalenteria katselee, niin urheilu ja matkustelu vievät suuren osan ajasta vastaisuudessakin.

Tammikuulle odottelen kovasti sitä talvea ja pakkasia. Olisi luistelut luistelematta ja laskettelusukset huutelevat meidän nimiä varastosta. Haaveilen myös hiihtolomasta pohjoisessa, kuten pari vuotta sitten.

TOP 3Tilastojen valossa teitä on kiinnostanut eniten sisustus, erilaiset leipomukset ja niksit tai tuunaus ja yllättäen oma tyylini ja vaatteeni ovat menneet lastenvaatteiden edelle :) Tällä linjalla ajattelin jatkaa myös ensi vuonna. 

Laitoimme juuri teinipojan huoneen uusiksi ja pääsin mukaan erääseen isoon projektiin, joten sisustusta on tulossa nyt ainakin lähiaikoina. Alkuvuosi menee myös aina erilaisten synttäreiden ja vaatekutsujen ja uusien mallistojen parissa. Tottakai tässä kiinnostaa myös teidän toiveenne, eli jos niitä on mielessä, niin tänne vaan ja yritän toteuttaa niitä parhaani mukaan! 

Kiitos teille uudet ja vanhat lukijat kuluneesta vuodesta ja onnea ja iloa tulevalle vuodelle! Toivottavasti jatkamme yhdessä vielä pitkään :)

6 kommenttia:

 1. Minua kiinnostaa niin aikuisten vaatteet kuin lastenkin (myös poikien), ja myös sisustus jutut kiinnostavat paljon sekä remppahommat myös. Lisäksi sitten kun teidän uusi kodinhoitohuone on ovineen kaikkineen valmis, niin sekin kiinnostaa edelleen.

  Hyvää uutta vuotta myös sinulle! Sinun juttujasi on mukavaa seurata. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista ja näistä toiveista <3
   Itse tulee aina vähän sokeaksi omille jutuilleen ja esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen ruuvatut naulakot voisikin kuvata! Aina ei vain muista ja nämä toiveet ovat omiaan juurikin muistuttamaan :)
   Täytyykin kysyä tuolta poitsulta, esittelisikö hän vaatteitaan enemmän, ehkä sitten ilman päätä tai henkarilla :D

   Poista
 2. Jos saa vielä lisää esittää toiveita, niin myös pojan huoneen sisustus kiinnostaa. Itselläni on pian yhdeksän vee poika ja poikien jutut kiinnostavat myös. Muistelen, että teillä on hieno elokuvahuone vai millä nimellä mahtoikaan mennä. Kiinnostaisi tietää kokemuksia (ja miten sen sisustus on mahtanut elää) siitä ja käyttääkö sitä koko perhe vai onko se ainoastaan miehen harrastus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saat :)
   Pojan huoneen muutos onkin tulossa tässä lähiaikoina blogiin ja voisin kyllä tuossa elokuvahuoneestakin kirjoitella kokemuksia! Hyviä toiveita, kiitos!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥