lauantai 2. joulukuuta 2017

Hei hei marraskuu - tervetuloa joulukuu.

Tänä vuonna marraskuu oli poikkeuksellinen. Kaiken normaalin sateisuuden ja harmauden sijaan vietimme kolme viikkoa Espanjan auringon alla. Lapset kävivät kotikoulua ja me tutustuimme paikalliseen historiaan, ruokaan ja tietysti kulttuuriin.

Lähtö lokakuun lopulla oli täydellinen ajankohta ja toisaalta taas paluu marraskuun lopulla oli loistava sekin. Ihan pian on joulu ja ajatukset voikin kääntää räntäkelin sijasta sinne. Kolme viikkoa poissa normaaleista kuvioista vaikutti toki arkeen.

Aika-, valo- ja kulttuurierosta toipimiseen meni suurinpiirtein viikko, vaikkakaan mikään noista ei yksinään ollut kovin merkittävä. Yhdessä ne sen sijaan tekivät combon, joka tuntui kovana väsymyksenä.

Koneella on vielä hurjasti kuvia meidän päiväreissuista ja niitä varmasti tullaan näkemään täällä vielä throwback -tyyliin. Marraskuun loppu täällä kotona kuluikin sitten joulufiiliksissä ja -valmisteluissa :)

TOP 3:Joulukuu alkoikin täällä aikamoisella lumisateella ja sen jättämiä kauniita kinoksia on saatu ihastella vielä tänäänkin ja toivottavasti vielä parisen kuukautta lisää. Odotan myös kovasti pakkasia ja ulkojäitä, sillä kuten joku saattaakin muistaa, vietän talvisin paljon aikaa tuossa meidän järven jäällä retkiluistellen :)

Vanhasta kokemuksesta tiedän, että vuoden viimeinen kuukausi on ohitse ennenkuin huomaankaan ja uusi vuosi uusine juttuineen kurkistelee ja nurkan takana. Itse joulun lisäksi tässä kuussa kutkuttelee myös huomisen cheerleading -kisat! Toivottakaahan meidän joukkueelle tsempit :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kooste marraskuustanne!

  VastaaPoista
 2. Kun toiset odottaa ja suunnittelee joulua niin minä alan odottaa kesää ja suunnitella kesälomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, no sinä olet hyvissä ajoin liikenteessä!
   Tosin nythän kaikki kannattaisi suunnitella ja varata kun on vielä tarjolla :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥