sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ison tytön huoneesta vieläkin isomman tytön huoneeksi.

Täällä on kuulkaa taas pyöritetty kalusterallia! Pari viikkoa sitten myin meidän unipuun kerrossängyn kaikkine härpäkkeineen nukuttamaan seuraavia käyttäjiä ja samalla lastenhuoneet menivät uusiksi. Muru on jo pidempään ehdottanut, että Tirppa saisi Ikean Hemnesin sohvasängyn kun noita yökavereita käy kylässä jonkin verran.

Tuo Hemnesin sohvasänky on sivusta vedettävä ja levitettynä parisängyn kokoinen, lisäksi se kätkee sisälleen kolmen laatikon verran säilytystilaa. Varsinainen tilaihme siis! Kaiken lisäksi meillä kävi tuuri, sillä Tirpan ystävälle oli tulossa uusi sänky ja tämä löysi siis kotinsa täältä :)


En ole ihan varma tästä järjestyksestä, mutta toistaiseksi toimii näin ihan ok. Tuo pieni tyhjä tila sängyn jalkopäädyssä häiritsi aluksi, mutta nyt siellä majailee sujuvasti koulureppu ja sen pari harrastusreppukaveria. Jännä muuten, miten nuo pienet kolot aina löytävät itselleen tarkoituksen.. :D

Aiempi sänkyhän oli tuossa tv:tä vastapäätä ja tosiaan saattaa olla, että tämäkin tässä vielä pyörii. Jos pöydän laittaisi ikkunan alle, sängyn vanhalle paikalleen ja hankkisi lokerohyllyn tuohon tv:n alle, niin sekin saattaisi toimia..

Turkoosin kaapin tilalle olen suunnitellut peiliä seinälle ja siihen tankoa eteen venyttelyitä varten. Tuoli on kyllä kiva, mutta sen funktio tuntuu olevan klassinen vaatteiden ja muiden tavaroiden säilytyspaikka :D

Kuvat on otettu sängyn saapumista seuraavana päivänä, joten kaikki ylimääräinen on karsittu pois tieltä. Kunhan paikat varmistuvat pikkuhiljaa, saadaan seinillekin taas tauluja :)

ps. vanhan huoneen sänkyineen ja järjestyksineen löydät TÄSTÄ.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3
   Jotenkin kuvissa näyttää kolkolta, vaikka todellisuudessa on kaikkea muuta :)

   Poista
 2. Aika samoilla linjoilla täälläkin tehtiin nyt 11 vuotiaan tytön huone. Toi hemnesin sohvasänky tuli meille samoilla tarpeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sohvasänky on ihan helmi!!
   Missä te säilytätte varapatjaa?

   Poista
 3. Oi, miten kaunis huone. Kyllä tuolla neiti varmasti viihtyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3
   Kyllä viihtyy, unet on kuulemma paremmat kuin vanhassa sängyssä :D
   Ja kyllähän tuossa silmäkin lepää :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥