maanantai 4. joulukuuta 2017

Luca & Lola - kauniit ja monikäyttöiset kengät.

*kengät saatu

Moikka moi ja maanantaita! Toivottavasti teillä on alkanut viikko hyvin ja saitte viikonloppuna ladattua akkuja. Itse olen ihan rätti eilisen kisapäivän jäljiltä, mutta hyvällä tavalla :) Tuli annettua kaikkensa ja vaikkei mitalisijoille päästykään, niin pari joukkuetta voitettiin kuitenkin. Aikamoiset ensimmäiset kilpailut!

Mutta se eilisestä, sillä viikonloppuna laitettiin vähän joulua, sairastettiin reissutuliaisia, mutta myös valmistuttiin kauden juhliin. Tässä joulun alla kun on tarjolla jos jonkinlaista päättäjäistä ja näytöstä tai juhlaa, johon tulisi olla juhlavampaa taminetta.

Tänään meidän kolmasluokkalaisilla on itsenäisyyspäivän vastaanotto paikallisessa hotellissa ja pormestarin kättely, sekä asiaankuuluvat valssit. Voitte vain kuvitella miten jännää ja juhlallista tuo on pienen mielessä ja siihen onkin valmistauduttu käymällä vaatekaappia läpi ja suunnittelemalla kampauksia.


Ilmoitin heti aluksi, että mikäli kaapista löytyy sopiva juhlamekko, uutta ei hankita. Meillä on ollut käytäntönä 1-2 juhlavaatetta kaapissa, hieman eri twistillä eri tilaisuuksiin. Jokaista juhlaa, koulukuvausta tai muuta tapahtumaa varten ei asuja hankita, varsinkin kun nuo kasvavat tällä hetkellä huimaa vauhtia.

Tietysti tämä on vähän kaksipiippuinen juttu, sillä kasvamisen vuoksi saattaa olla, että uusi vaatekerta on tarpeellinen. Toisaalta neiti lähti juhlimaan vähän liian pienessä turkistakissa, jonka hihat ovat muodikkaasti cropattu rannepituisiksi :D Niinkuin nilkkapituiset lahkeet, mutta käsissä.. :D


Sisäkengät olivat jääneet viime kesästä pieniksi, mutta onneksi nämä Jollyroomin uudet Luca & Lola *merkkiset kengät ovat todella monikäyttöiset. Itsenäisyyden juhlija voi tarvittaessa käyttää näitä siistimpinä kenkinä juhlissa ja toisaalta yksinkertaisuutensa puolesta sopivat myös arkikäyttöön.

Näissä kuvissa meillä nuden väriset Florencet on yhdistetty kahteen eri tyyppiseen asuun ja mielestäni palvelee molempia tarkoitusperiä erinomaisesti :) Palermot olisivat vielä ehkä astetta tyylikkäämmät ja monikäyttöisemmät, mutta vaaleanpunainen olikin tyttöjen valinta, eikä äidin :D Itseasiassa Palermot käyvät minusta sekä tytöille että pojille.


Kuten tämän uuden tuotemerkin nimikin siis kertoo, Luca & Lola tarjoaa kenkiä tytöille ja pojille. Varsinkin nuo nilkkurit ovat minusta unisexit, mutta mikä estää hankkimasta mustia glitterlenkkareita pienelle rokkistaralle :)

Näistä on kyllä pidetty paljon ja Florencet vedetään jalkaan todella mielellään, ulkonäkö hivelee myös äidin silmää :) Onko Luca & Lola jo teille tuttu?


*kengät saatu

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥