keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Muutama vielä joulusta.

Olen sellainen ehkä vähän erikoinenkin jouluihminen, että vaikka kertakaikkiaan rakastan joulua, tulee viimeistään pyhien jälkeen tunne, että tästä voi nyt siirtyä eteenpäin. Oli joulu, joulu oli ihana ja nyt se on ohitse.

Jouluruoat ovat vaihtuneet taas takaisin normaaleihin kattiloihin ja kroppa suorastaan huutaa terveellisempiä vaihtoehtoja. Mikä sinänsä onkin hassua.. Joulupöydässähän on perunaa, kalaa ja juureksia. Ei siis huonoja lainkaan!


Itse aatto meni meillä leppoisissa tunnelmissa, vaikka aamutuimaan meinasi päästä pieni stressinpoikanen iskemään. Enkä meinannut millään saada unta enää puoli kuuden jälkeen, joten nousin hetkeksi ylös, laitoin riisipuurot hautumaan hellalle ja painelin takaisin vällyjen väliin.

Joulupukki saapui yhden maissa ja sai nauttia joululauluista pianolla soitettuna. Jouluaterian jälkeen lapset halusivat lähteä isovanhempien matkaan, joten jouluaattoilta sujuikin ihan kahdestaan rennosti elokuvia katsellen.


Kaiken kaikkiaan todella onnistunut, rento ja leppoisa joulun aika, vaikkakin olo kotona tuntui hieman tyhjältä ilman lapsia. Nyt katseet kohti vuoden vaihdetta ja muita kivoja tulevia juttuja! Millainen joulu teillä oli?

ps. joulun pois siivoaminen on jo alkanut, vieläkö te nautitte näistä välipäivistä vai onko arkeen jo palattu?

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tuo on totta, vaikka joulupöydästä löytyy terveellistä kalaa ja kasviksia, niin rajansa kaikella. Tänään söimme vielä joulun rippeitä, kun ei poiskaan malttanut heittää. Mutta, huomenna palataan takaisin tuttuun ja normaaliin kotiruokaan.
  Joulua en vielä ole alkanut siivoamaan pois, mutta viikonloppuna varmasti alkaa tavarat löytämään paikkansa taas varastosta.
  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin niitä tulee (ehkä) sitten syötyä liikaa :D
   On mullakin tallessa vielä vähän sienisalaattia ja kakkua, eiköhän nekin tässä aika nopeasti katoa..
   Mukavia välipäiviä myös sinne!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥