keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Yksivuotias.

Lämmintä jouluviikkoa ihanat! Olen jo pikkuhiljaa täällä blogin puolella hiljentynyt joulun viettoon ja valmisteluihin, mutta tänään oli aivan pakko tulla tekemään postaus meidän synttäritytöstä. Antti Tuisku täyttää nimittäin yhden vuoden!

Hän tuli ilahduttamaan elämämäämme aika extempore päätöksellä maaliskuun alussa ja on siitä saakka enemmän ja vähemmän laittanut arkeamme sekaisin. Tämä pieni chihuahua vie mukanaan jokaisen sydämen, mutta taitaa olla eniten vaarin suosikki.

Vaikka chihuahuaa kuvaillaan usein ärtsyksi pikkuräksyksi, niin ainakin meidän versiomme on sydämellinen ja kiltti, eikä hauku oikeastaan koskaan. En voinut sanoa ikinä, koska eräs yö hän haukkui ulkona lipputangon narulle.

Lattioiden pesustakaan hän ei suuremmin pidä ja lattiamopille täytyy vähän isotella. Useimmiten käsken omaan petiinsä ja saan rauhassa siivota. Tämä tyyppi on myös todella tottelevainen ja namien perään.

Olemme harjoitelleet kaikki tärkeimmät toiminnot istumisesta odottamiseen ja totteleepahan myös hienosti "vapaa" käskyä ja syö herkkunsa vasta tämän kuultuaan.

Lempileikki on ehdottomasti syöksyä jostain tuolin alta sukkaan kiinni. Vielä parempi, jos on villasukka vastassa! Kaluaa myös luita mielellään ja juoksee pallon perässä tuoden sen heitettäväksi uudestaan ja uudestaan.

Paheina voisin sanoa olevan nenäliinojen, likaisten alusvaatteiden ja paperihylsyjen varastaminen. Näistä jos jää kiinni, ei tarvitse kuin katsoa sinnepäin ja syyllinen luimistelee omaan petiinsä tietäen tehneensä tuhmuuksia.

Hän on maailman ihanin, ärsyttävin, suloisin ja rakkain pieni koiruus. Onnea synttärityttö!


4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥