maanantai 1. tammikuuta 2018

Mustikanvarpuja ja keittiön nurkkausta.

Hyvää vuoden ensimmäistä! Täällä sitä ollaan vietetty pitkään nukkuen, kaikinpuolin järjestellen, mutta myös rentoillen. Vuosikin vaihtui rauhallisissa merkeissä ystäväperheen kanssa iltaa istuen, tosin poikkeuksena tänä vuonna en päästänyt lapsia paljuun räkäisyyden ja yskän vuoksi ja taas tasapuolisuuden nimissä emme sitten sinne itsekään menneet.

Täällä kotona siivoilin vähän joulua pois ja purkasin jouluksi ostetun kukkakimpun. Tulppaanit olivat nähneet parhaat päivänsä jo aikaa sitten, mutta niiden kavereina olleet mustikanvarvut päätin säästää. Niihin oli nimittäin ilmestynyt silmuja! Ei ole kevät kaukana ei..

Nuo varvut löysivät paikkansa keittiöstä ja samalla tulin ajatelleeksi, että yksi viime vuoden parhaita päätöksiä oli purkaa keittiöstä se suuri kaappi seinältä ja iskeä nämä hyllyt tilalle. Olihan siinä oma operaationsa, kun tapetointi piti suorittaa kymmensenttisillä jämäpaloilla, mutta silti. Siitä tuli niin kiva!


Tuo keittiön nurkkaus onkin yksi ehdottomia lempipaikkojani täällä kodissamme ja kunhan saan keittiön remontointia taas eteenpäin, niin varmasti koko keittiö on vielä entistä ehompi! Pienempinä muutoksina tekisi mieli vaihtaa myös verhot toisenlaisiin.

Tällä hetkellä nurkkauksen valaistuksena toimii jouluvalot, mutta olen myös suunnitellut siihen kivaa nipistimellä toimivaa kohdevalaisinta. Siihen saakka, kunnes löydän sopivan, saavat nuo keijuvalot tuoda tunnelmaa päivin ja öin.

Kiitos muuten toiveista ja niitä saa tosiaan aina esittää, mikäli jotain ilmestyy mieleen! Tänään loppuillan ohjelmassa onkin vähän vielä pyykkirallia, iltasatua päiväkotilaiselle ja Silta-sarjan viimeisen kauden avausjakso, jännitystä siis tiedossa :) Viettäkäähän tekin kiva ilta!

6 kommenttia:

 1. Nurkkauksen muutos on kyllä hyvä ja avartaa tilaa kummasti. Varvut tuovat kaunista vihreyttä uuteen vuoteen!
  Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tulee noista varvuista vähän sellainen mökkifiilis aina :)
   Täytyy toivoa, että tekevät lehtiäkin..

   Ihanaa vuotta myös teidän porukallenne <3

   Poista
 2. Minä keräsin syksyllä mustikanvarpuja metsäretkelläni. Ne ovat niin karunkauniita maljakossa. Itsekin ajattelin keräillä pian tontut takaisin joululaatikkoon ja kuihtuneen hyasintttiasetelman tilalle voisinkin tuoda juuri nuo keräämäni mustikanvarvut. Kiitos muistuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä juurikin noita karun kauniita <3
   Ja nyt silmut ovat jo superpulleita!
   Leppoisaa uutta vuotta sinne!

   Poista
 3. Onpa ihanainen nurkkaus teillä! Itsekin haaveilen avohyllyistä, mutta kerääkö ne paljon pölyä? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3
   Meillä tuntuu kerääntyvän jotenkin extrapaljon pölyä, mutta onneksi olen ihan älyttömän lyhyt, enkä näe sitä siellä hyllyn päällä :D
   Ja tietysti kun tuo lauta on vielä maalattu kalkkimaalilla, eikä siinä ole vahaa päällä, niin ei kestä oikein pyyhkimistä ja imurihommiksi menee..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥