perjantai 12. tammikuuta 2018

Perjantain neule.

Perjantaita ja miten ihanaa sellaista! Ikkunoista oikein tulvii noiden kaikkien roiskeiden ja likojen välistä auringonsäteet, paljastaen armottomasti pölyn ja niin, ne ikkunoiden pinnat. Ja tiedättekö mikä on paras juttu ikinä?! No musta ja kiiltävä piano! Näkyy kuulkaa se pöly (mitä siis meidän nurkissamme ei ainakaan koskaan näe) alta minuutin tomuttamisesta.

Päättelin tästä, ettei kummempaa perjantaisiivousta taida kannattaa tehdä ja siirryin ihan muihin juttuihin :) Te nimittäin toivoitte lisää postauksia myös tyylistäni ja vaatteistani, joten poistetaan verkkokalvoilta ne edelliset verkkarikuvat ja siirrytään asiallisempaan lookkiin, jossa eilen vierailin Perheet Safkaa -pressissä.

Tuosta tapahtumasta on tulossa lisää blogiin vähän samassa muodossa kuin epäsuositut mielipiteeni..


Mustan lisäksi tuo mariinin ja valkoisen combo on yksi ehdottomista lemppareista. Valkoiset farkut on jälleen muodissa sitten 90-luvun ja silloin jo niitä fanittaneena olen enemmän kuin iloinen tästä. Varsinkin näin talvisin kurakeleillä.. 

Neuleen hankin vuosi sitten tammikuun alennusmyynneistä ja pidän siitä edelleen. Itseasiassa niin paljon, että hankin saman myös valkoisena ja esimerkiksi facebookissa voitte nähdä vastaavan asuyhdistelmän toisinpäin Espanjan reissulta. Tummansiniset shortsit ja valkoinen neule.

Jalkaan olen sujauttanut Timberlaken -tyyppiset keltaiset arkikengät tai jos tilanne niin vaatii - ruskeat, pitkävartiset nahkasaappaat. Mitä pidätte? Löytyykö teiltä suosikkiyhdistelmiä tai luottoasuja?

ps. tuo neule toimii hyvin myös tummansinisten farkkujen kanssa, mutta kuten kaikki tummat vaatteet näin lemmikin omistajan näkökulmasta, vaatii myös tarraharjan aina saataville..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥