tiistai 13. helmikuuta 2018

Blogihaaste: kolme hyvää asiaa.

Sara haastoi minut jakamaan kolme erilaista hyvää asiaa elämäni eri aihealueilta ja näin blogihaasteita rakastavana päätin napata heti kiinni tästä alkuviikon iloksi :)

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI:

1. Jo tässä ensimmäisessä kohdassa joudun komppaamaan Saraa.. Kun olen vienyt lapset ja talo on muuten tyhjä ja nappaan kupillisen kahvia ennen päivän muita puuhia. Herään myös usein ihan tarkoituksella ennen muuta perhettä ja juon ensimmäisen kupin hyvää kahvia ihan rauhassa. Kahvi maistuu jotenkin erityisen hyvältä aamuisin. Samoin aamuinen kävelylenkki koiran kanssa kuuluu tähän. Ylipäätänsä mikä tahansa aamuhetki, joka kulkee sujuvasti.

2. Rutiinit. Meillä on tiukka rakenne päivillä ja mielelläni noudatan niitä. Saatan rakentaa kalenterini jopa kuukautta ennen täysin kuntoon erilaisten menojen tiimoilta. Pidän myös siitä, että tietty rakenne toistuu tiettyinä päivinä. Esimerkiksi perjantai on joogapäivä ja maanantai kauppapäivä.

3. Illat. Kun lapset ovat menneet nukkumaan ja omakin uniaika on käsillä, vetäydyn mielelläni sänkyyn hyvän kirjan ja padin kanssa. Yhtä paljon rakastan iltahetkiä aviomiehen kanssa sohvalla.

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA:

1. Hyväntahtoisuus. Autan mielelläni muita aina kun vain voin ja aviomiehen mielestä voisin jopa välillä keskittyä omien seinien sisälle enemmänkin :D Mutta kun rakastan olla kaikessa mukana ja jos vaan mitenkään voin tarjota apuani jollekin, teen sen.

2. Pelisilmä. Osaan usein lukea ihmisiä erittäin hyvin. Eri asia sitten, huvittaako minua käyttäytyä tilanteen vaatimalla tavalla :D Osaan siis lukea ihmisten mielialoja ja toimia erilaisissa tilanteissa hyvin.

3. Jämptiys. Olen aina ajoissa, pidän aina sanani, en pidä valehtelusta vaan kerron totuuden, vaikka se saattaisikin minut joskus epäedulliseen tilanteeseen. 

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI:

1. Oma perhe, ystävät ja koti. Sellainen koti ja perhe, joista olen haaveillut. Minulla ja meillä on valta rakentaa elämämme sellaiseksi kuin haluamme. Itse haluan pitää lapset lähelläni niin kauan kun vain on mahdollista. Olen myös löytänyt puolisoni, toisen puolikkaani ja vaikka elämä ei ole aina pelkkää shampanjaa ja seksiä, siihen on pyrittävä :D Ystäviä on vain kourallinen, mutta olen oppinut, että oikeiden ihmisten kanssa se on enemmän kuin tarpeeksi.

2. Terveys ja hyvä kunto. Olen vihdoin oppinut kuuntelemaan kehoani ja ymmärtämään sen tarpeet. En ole juuri koskaan kipeä ja  täytyy myöntää, että olen erityisen ylpeä hyvästä fyysisestä kunnostani. Henkisen puolen kanssa on vielä tekemistä :D Olen (taas) löytänyt lajini, joka on ehdottomasti cheerleading. Onnea on hyvä porukka tässäkin tapauksessa.

3. Vapaus. Tietynlainen elämisen vapaus. Että saa olla omien aikataulujensa herra ja viettää sen kuukauden ulkomailla jos niikseen tulee.


KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA:

1. Hei vasta helmikuun alku.. Tuota, lumi ja kunnon talvi. Lisääntynyt valo ja suunta kohti kevättä.

2. Tulevat matkat, lomat ja juhlat. Suunnittelemme erilaisia reissuja tulevalle vuodelle, lyhyempiä ja pidempiä. Lukkoon on lyöty vasta kevään Praha, mutta kesälle haaveilen jo monesta muustakin. Vielä ei ole tälle kesälle tullut hääkutsuja, mutta muutamat muut ihanat juhlat ystävien seurassa on jo tiedossa.

3. Lapset. Ne kasvavat ja mukana tulee tottakai kasvukivut, niin heille kuin minullekin. Silti koen, että on onni saada seurata juuri näiden kolmen elämää ja auttaa heitä eteenpäin valinnoissaan, vaikkakin välillä tunnen hiusten harvenevan jo pelkästä ajatuksesta. Yhdellä alkaa tänä vuonna yläaste, toinen täytti juuri kymmenen. Kolmas aloittaa syksyllä eskarin. Isoja pieniä askeleita.

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI:

1. Ensimmäisenä tulee tottakai se, että pidän itse kovasti blogistani. Olen saanut siitä vuosien saatossa todella omannäköiseni ja se kuvaa pintapuolisesti hyviä hetkiä elämässäni. Tiedän, mikä on oma juttuni ja viis veisaan trendeistä.

2. Uskollisuus. Olen älyttömän onnellinen siitä, että osa lukijoista on roikkunut mukana niistä alkuvuosista saakka. Suurin osa blogissani on siis palaavia vierailijoita ja he lukevat blogiani juuri siksi, että se on minun blogini. Uusia lukijoita on toki kiva tavoitella, mutta se ei enää ole se tärkein asia. Toteutan myös mielelläni toiveita, sillä se palvelee sekä teitä että minua.

3. Monipuolisuus. Toki lapset ovat pikkuhiljaa jäämässä luonnollisen kasvun kautta pikkuhiljaa taka-alalle, mutta aikalailla kaikkea muuta löytyy. Postaan aiheista, jotka ovat itseäni lähellä ja asioista, joista itse pidän. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, jätän aiheen usein blogin ulkopuolelle.

***

Kiitos Sara tästä haasteesta, laitan sen eteenpäin VilmalleKaisalle ja Katrille. Toki kuka tahansa saa ottaa haasteen mukaansa ja vastailla :) Ja hei! Jos jaksoit lukea tähän saakka, olisin super iloinen, mikäli jättäisit kommenttikenttään vaikka vastauksia itsestäsi tai siitä, että vastaako nämä käsitykseesi minusta tai blogistani?

11 kommenttia:

 1. Jaksoin hyvin lukea.Kun en sua tällä tavalla aikuisiällä tunne niin täytyy sanoa,että mielikuva ja kertomasi asiat mätsäsi.Etenkin olin hyvillä kun sain lukea,että joku muukin on totuuden torvi��Mulla on liikanimenä Realiteetti Karjalainen.Toivon,että rakkaudella mulle annettu.Kiva oli lukea ja itsekin miettiä vastaavia omasta elämästä ja itsestä.Ei tekisi kellekään pahaa ��-Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa kun jätit kommentin <3
   Joskus näitä hyviä asioita on jopa hankalampi keksiä kuin niitä valituksen aiheita. Niin helposti sitä miettii mikä kaikki on viellä, mutta tärkeämpää on kyllä huomata ne hyvät asiat. Tiedä sitten onko totuuden torvena oleminen sitä :D

   Poista
 2. Olipa kiva lukea tätä ja aina tulee uusiakin juttuja, vaikka pitkään olen blogiasi seurannutkin. <3
  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonlopun alkua Jenni <3

   Totta tosiaan aina oppii uutta :D Itse kun tuntuu itsestään muka tietävän kaiken, on hyvä vähän miettiä syvällisemminkin :)

   Poista
 3. Oi, kiitos haasteesta! <3 Postauksesi oli hyvä ja kuvasi mielestäni hyvin sinua. Ihanasti olit onnistunut kokoamaan sinulle tärkeät asiat, suorasanaisesti mutta pieni pilke silmäkulmassa oli havaittavissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla Kaisa! Odotan innolla sun postauksen lukemista :)
   JA tosi hyvä, että olen onnistunut pitämään siis mielikuvan ja todellisuuden edes jossain määrin vastaamassa toisiaan <3

   Poista
 4. Siis tarkoittaako tää, että mun pitäis päivittää blogia??!! :D :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ehdottomasti, onkin ollut jo ikävä <3
   Tästä on helppo aloittaa!

   Poista
 5. Tätä oli kiva lukea, mukava tutustua sinuun :) Olen vastikään bongannut blogisi, joten olet vielä minulle uusi tuttavuus :) Meillä on aika paljon samanlaisia piirteitä, mainittakoon esim. rehellisyys no matter what, jämptiys; aikataulutus ja suunnitelmat, sekä niissä pysyminen. Myös meidän rakkauden blogi on täysin meidän näköinen, emmekä mene trendien yms. mukana. Merikapteenin vaimo on meidän päiväkirjamme aidosta ja oikeasta elämästämme <3
  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina mukava kuulla, että tavoitan vielä kaikkien näiden vuosienkin jälkeen uusia lukijoita <3 Ja tykkään myös sun blogista!
   Leppoisaa viikonloppua!

   Poista
 6. Luen aina sun postaukset ja ne saa lähes aina mut hyvälle tuulelle ja niistä välittyy sellainen rauhallinen fiilis ❤

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥