sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kopioi tyyli - keittiöni nurkkaus

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

Tänään sunnuntaina, kirpeän aurinkoisen pakkaspäivän jo pikkuhiljaa mailleen painuvan auringon säteet virtasivat keittiön läpi niin kauniisti, että kamera oli pakko kaivaa esiin hetken mielijohteesta. Oman hauskan ilmeensä toivat viime viikonlopun juhlallisuuksista jääneet lippunauhat katossa. 

Olemme Pienimmän kanssa lukeneet nyt paljon Peppiä yhdessä ja nuo viirinauhat saivat aikaan sellaisen huvikumpumaisen veikeän fiiliksen ja ehkä jopa kesän. Jos oikein kovasti jaksaa pinnistää mielikuvituksensa äärimmilleen, voi kuvitella jo aavistuksen kesästä.

Pidän kovasti meidän, ehkä hieman maalaistyylisen keittiön fiiliksestä. Valkoinen, puukuvioinen laminaatti antaa mielikuvan lautalattiasta ja häivähdys puuta ja luonnonmateriaaleja tuo lämpöä. Keittiössä mielestäni yksi tärkeimmistä asioista on ehdottomasti lämpö.


Saan usein kyselyitä meidän keittiöstä ja sisustuksesta, etenkin kotimme tapetit kiinnostavat teitä. Tuo keittiön tapetti on Borås Tapetter:n Jubileum-mallistosta ja nimeltään Mizo 5465.  Muut tavarat tuossa nurkkauksessa ovat mikä mistäkin hankittuja ja seasta löytyy esimerkiksi simpukoita ja kiviä meidän Espanjan kuukauden muistoina.

Parhaimmat ja rakkaimmat löytöni olen löytänyt kirpputoreilta, mutta keräsin teille tämmöisen "copycat" -kollaasin elloksen ja jotexin valikoimista. Linkit ja kollaasi löytyvät postauksen lopusta :)

Postausta kirjoittaessani aurinko muuten on ehtinyt painua tonttimme perällä olevan vihervallin taakse ja taivaanrannassa kajastaa vienosti persikan ja turkoosin sävyt. Että rakastankin näitä auringonlaskuja, jotka lupailevat jo kevättä. Suloista sunnuntai-iltaa!


KOPIOI TYYLI:


kitchen gravy


(postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 kommenttia:

  1. Ihana keittiö! Viirinauha tuo tosiaan ripauksen kesää mukanaan. Samalla siitä tulee jotenkin kepeä ja kodikas vaikutelma.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥