keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Pari kuvaa keittiöremontin keskeltä - millaiselta uudistettu keittiömme näyttää?

Tai keskeltä ja keskeltä. Jos nyt ollaan ihan tarkkoja, niin voiton puolellahan tässä ollaan ehdottomasti ja homma vaatii enää pientä hienosäätöä osakseen. Perinteisesti listoja puuttuu, pistorasioita, silikonia ja muutama valaisin.

Mutta ne tärkeimmät, uusi liesituuletin retron tilalle on asennettu ja välitila saanut pinnoilleen uuden laatan. Liesituulettimesta puuttuu vielä yläkoteloinnin kiinnitys ja välitilasta muutama semi-oleellinen, mutta tässä se nyt on karkeasti luonnosteltuna. Ihana keittiöni, joka on taas piirun verran omannäköisempi.

Tuo laatta on hennosti marmorikuvioitu ja aivan kertakaikkisen kaunis. Pieni lämpö saa sen sointumaan vaniljan värisiin kaappeihin ja taas kylmän harmaat kohdat käyvät kivasti  tapetin kanssa yksiin. 


Välitilaan asennetaan todennäköisesti jonkinnäköiset led-valolistat, kunhan sopivat löytyy. Hyvä alku voisi olla aloittaa edes niiden etsiminen.. Liesi vaihtuu myös, kunhan tämä nykyinen sanoo itseään vielä enemmän irti. Tällä hetkellä vain luukku on rikki :D

Tiskikoneellekin on tulossa noutaja ja kylmäkalusteista kuuluu usein ääni, joka kuulostaa siltä, että joku haluaisi sieltä ulos. Mutta nämä ovat näitä ikuisuusprojekteja, joita toteutetaan vähän kerrallaan. Vanhan liesituulettimen lahjoitin roskalavan kautta eteenpäin ja se sai uuden elämän jonkun toisen keittiössä. Vikaahan siinä ei sinänsä ollut, vain aikansa elänyt ja kova kuluttamaan sähköä.

Meidän talommehan on aikamoinen sähkösyöppö, mutta pienillä muutoksilla ja erilaisilla valinnoilla, yritämme pyrkiä mahdollisimman energiatehokkaisiin ratkaisuihin.

Että pidänkin tästä uudesta, taas hieman maalaistyylisemmästä keittiöstä. Mitäs te lukijat sanotte uudesta ilmeestä? Ja hei! Kunhan tämä tästä valmistuu, teen sellaisen "ennen ja nyt" -postauksen kuvineen :)

6 kommenttia:

 1. On kyllä heti paljon selkeämmän näköinen ja varmasti kova muutos teille asukeille 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä selkeempi siitä tulee, kun saadaan noi roikkuvat piuhat ja koteloinnit kuntoon!
   Vaan mikäs tässä kiire, valmiissa maailmassa :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja pikkuhiljaa hyvää tulee. Täällä haaveillaan myös keittiön pienestä päivityksestä, saa nähdä koska toteutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pienet ilmeenkohotukset tuovat kyllä isoja muutoksia tullessaan :)
   Varsinkin kun on aikansa katsonut ja miettinyt, se tuntuu vielä kivemmalta!

   Poista
 3. Mä ainakin tykkään ennen ja nyt postauksista. Kiva aina vertailla muutoksia. :) Mahtaisiko teidän talossa olla apua lisä ilmalämpöpumpuista? Yksi teillä ainakin näyttäisi olevan, mutta isossa talossahan saattaa olla tarvetta toisellekin tai mahtaako olohuoneen puolelle saada takkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin ne on tosi kivoja ja sillä tavalla selkeitä, että näkee sen muutoksen konkreettisesti edessä, eikä tarvitse muistella, että miltä näytti ennen :)

   Meillä tosiaan on yksi pumppu ja toiselle tarve ja paikkakin katsottuna, ehkä sitten ensi talveksi :) Takkahuoneessahan meillä on varaava takka, mutta tässäkin tapauksessa toiselle olisi käyttöä :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥