torstai 8. helmikuuta 2018

Tee itse juhlien hurmaavin yksityiskohta glitterilmapallo - helposti ja nopeasti.

Tuleva viikonloppu on tässä talossa juhlan aikaa. Keskimmäinen täytti kymmenen, Pienin saavutti eskari-iän ja aviomies on piirun vajaa nelikymppinen. Voidaan myös juhlia vaikka keittiöremonttia tai laskiaista ja sitä, että vihdoin täällä on kunnon talvi lumineen, auringonpaisteineen ja pakkasineen.

Mutta jos nyt aluksi juhlittaisiin nuo tärkeimmät pois ja suunniteltaisiin parit kaverisynttärit. Viikonloppuna talo täyttyy nimittäin tärkeistä ystävistä, kummeista ja perheestä. Ihan parasta!

Olen aloittanut tässä vähän niinkuin keittiöremontin pakottamana jo siivouksen ja samalla tarjoilujen suunnittelun. Ei mitään super erikoista, mutta herkullista ja erityisen maistuvaa on listalla. Samoin koristeita hankin maltillisen määrän.


Mielestäni ilmapallot tekevät juhlan, samoin kuin viirinauhatkin, ystävistä nyt puhumattakaan, joten hankin muutaman läpinäkyvän ilmapallon Confettin pallobaarista ja päätin koristella ne laatikosta löytyneillä tarvikkeilla.

Kertakaikkiaan rakastan glitteriä ja kimallusta ja tyhjensinkin pallojen sisään noita pieniä hileitä ja koristeita, joita käytetään yleensä esimerkiksi korttiaskartelussa. Tuolla kuparinvärisellä glitterillä olen koristellut mm. tämän kauniin taulun lastenhuoneeseen.

Tarvitset siis läpinäkyvän ilmapallon, kuvioita, glitteriä tai mitä tahansa ihanaa pallon sisälle ja ilmapallopumpun. Kaada tyhjän pallon sisään glitter ja virittele pallo pumpun päälle. Suosittelen laittamaan ylösalaisin, sillä muuten pumppu saattaa olla täynnä muutakin kuin ilmaa..

Sitten vaan pallo täyteen ja esille!


Myhäilin itsekseni, että mahtaa olla sotku, jos joku pieni saa pallot rutistukseensa :D Eli näitä palloja suosittelen käyttämään turvallisuussyistä vain ja ainoastaan koristeena. 

Ihana ja yksinkertainen pikku vinkki siis juhliin!  


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Mini :)
      Näitä ihasteltiin eilen juhlissa ja ovat kuulemma vieläkin kivempia livenä :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥