maanantai 12. maaliskuuta 2018

Hämäränhyssy.

Ihanaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä. Meidän päivä meni putkeen aina alkuiltaan saakka, kun huomasin Pienimmän kenkien vaihtuneen jonkun toisen kenkiin. Meidän uudet hienot kuomat koristaa nyt jonkun toisen eteistä ja saimme tilalle ihan loppuun ajetut ja ikävälle haisevat versiot.

Eihän tuo iso juttu loppuviimein ole, mutta hitto että harmittaa. Yritin metsästää omiamme toistaiseksi tuloksetta. Toisaalta onhan tämä parempi kuin se kerta, jolloin kengät vietiin kokonaan. Nyt on sentään vastaavat tilalla.

Mutta se siitä harmista, minulla nimittäin oli ihan jotain muuta mielessäni. Nyt kun olemme saaneet nauttia upeista ja aurinkoisista keleistä ja tänään sataa tihutti hämärässä, koin samanmoisen tunteen kuin kesällä sadepäivän hämärähyssyssä.

Sellaisen rauhoittavan ja jopa meditatiivisen hetken, joka kulminoituu sateiseen kesälauantain iltaan. Kun voi ottaa ihan rauhallisesti ja kuunnella sateen ropinaa. Kääriytyä vilttiin ja sytyttää kynttilän. 

Vastaavat hämärät hetket ovat arkipäivää näin talvisin kynttilöineen, mutta erikoisen siitä teki ikkunaan ropiseva sade. Loppuviikolle on luvattu taas paistetta ja pakkasta, joten aion ottaa näistä rauhallisista hämäristä kaiken irti. Leppoisaa iltaa 

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuva!
  Rauhallista illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Harmi, että noissa kuvissa ei ihan aina näy koko tunnelma, mutta ihanaa jos sain edes osan siitä välitettyä :)

   Poista
 3. Meillä, jos on päiväkodissa kengät (tai jotain muuta) vaihtuneet, niin on kyllä palautuneet oikeat takaisin, kun on jututtanut henkilökuntaa. Pariin otteeseen kengät vaihtuneet, mut viimeistään seuraavana päivänä kengät vaihtaneet taas omistajaa oikeille. Meillä omat vekarat olleet yllättävän tarkkoja omien kamojensa kanssa, mutta vaihdokset ovat tapahtuneet "taivaanrannan maalareiden" kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupasivat päiväkodissa katsella perään, vaikkakin uskoisin vaihdoksen tapahtuneen eilen treeneissä.. Joku oli lähtenyt meidän kengillä ennen meitä :(
   Vaan eipä auta itkeä perään :( Laitoin mahdolliset ilmoitukset ja toivon parasta, onneksi kohta on lämpimämmät keli ja kumisaapaskausi :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥