maanantai 5. maaliskuuta 2018

Hei hei helmikuu - tervetuloa maaliskuu

Tuntuu, että on kulunut pieni ikuisuus blogin puolella käymisestä. Oikeastihan tässä ei ole mennyt edes viikkoa. Meidän perhettämme kohtasi viime viikolla kriisi ja aika on mennyt siitä toipumiseen. Huomenna on taas tapaamisia eri tahojen kanssa ja koitetaan saada pakkaa kasaan, huomenna ehkä olen itsekin viisaampi, pitää vain yrittää jaksaa.

Helmikuun koonti tuli siis reippaasti maaliskuun puolelle, mutta haittaako tuo loppupeleissä mitään :) Kävin juuri noutamassa koirankin leikkauksesta, joten nyt tässä lämpimässä hyssytellen on juurikin hyvä käydä kulunutta kuukautta läpi.

Lupasin teille tammikuun koonnissa postaukset leffateatterista ja teinipojan huoneen sisustuksesta, mutta siirretään ne nyt maaliskuulle sitten. Keittiön fiksaus vei tehokkaasti mennessään, samoin synttärien juhlinnat. Hiihtolomakin hujahti yhdessä silmänräpäyksessä!

Sain kuitenkin yhden toiveen täytettyä, jossa pyydettiin ruokaohjeita ja blogiin päätyikin juhlaherkkujen lisäksi kaksi oivaa arkiruokaa. Bataattisalaatti, sekä herkkusienipasta olivat tosi luettuja postauksia myös.

Valon lisääntymisen huomaa heti aamusta ja iltaisinkin on kiva ajella harrastuskyydityksiä katsellen upeita auringonlaskuja. Linnut ovat aloittaneet sirkutuksen ja olemme saaneet nauttia kuluneesta talvikuukaudesta kaikin aistein. Kaukana on se talvi, kun rämmittiin sumuisessa möhnässä, eikä kevättä tuntunut koskaan kuuluvan.

Ja vaikka tällä hetkellä pakkaset paukkuu ja hanget on parhaimmillaan talviurheiluun, niin auringon lämmittäessä tiet ovat alkaneet sulaa ja räystäistä roikkuu hurjia jääpuikkoja.

TOP 3:

(pitäisiköhän tässä vaan tehdä top 2-4 :D )

(jär-kyt-tä-vän hyvää!)

(superkiva ja nopea muutos)


Maaliskuu onkin sitten yksi lempparikuukausistani, sillä vietän syntymäpäivääni loppukuusta. Tänä vuonna maaliskuulle osuu myös pääsiäinen, josta pidän kovasti. Toisaalta tässä arjessa rämmitään nyt hetki kerrallaan ja on hyvä kirjoittaa edes jotain ylös myöhemmin muistettavaksi.

Ja kuten aina, niitä toiveita saa kirjoitella aina kun haluaa tai jos löytyy muita mieltä askarruttavia juttuja, niin kommenttia tai viestiä vaan tulemaan :)

8 kommenttia:

 1. Voimia. Mitä sitten ikinä läpi käyttekin.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat ja ihanat herkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja on ollut kyllä kaikenmoisia :D
   Ei siis ihme, että farkut vähän kiristävät :D

   Poista
 3. Aurinko oikeasti jo lämmittää ja se vie mielialan heti super-plussalle kovien pakkasten sijaan <3

  Parempaa maaliskuuta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja katsoin juuri pidempää sääennustetta, että kevättä kohti mennään :)

   Poista
 4. Kaunis kollaasi! :)

  Voimia sinne!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥