torstai 29. maaliskuuta 2018

Pääsiäisfiiliksissä.

Tänä vuonna tulppaanit eivät ole iskeneet millään tavalla, eivät sitten tipan tippaa. Olen muistaakseni kerran hankkinut niitä yhden puntin ja senkin ehkä jopa hieman vastentahtoisesti "kuuluu kevääseen" -mentaliteetilla. Tänään kuitenkin kauppareissulla iskin silmäni näihin ja nakkasin ostoskärryihin ne tuomaan pääsiäisfiilistä.

Ja tiedättekö mitä? Se oli täysin oikea päätös. Vaikka koti on kaukana pääsiäis- tai mistään muustakaan siivouksesta, niin tiskikone asennettiin tänään paikoilleen ja kosteusvauriot olivat vain kosmeettisia. 


Tänään syödään illalla itsetehtyjä hampurilaisia oikeilta astioilta, jotka nakataan tiskariin. Ja kyytipojaksi lasillinen tai kaksi hyvää punaviiniä ja siinähän se kotikin ihan huomaamatta järjestyy viinilasin kanssa pyörähdellessä.

Sain lisäksi tänään kaksi mahtavaa puhelua, jotka nekin osiltaan vaikuttaa suunnattomasti meidän tulevaisuuteen ja kävin aamusta ostamassa itselleni uuden kevätlaukun ja lompakon  huomiseksi syntymäpäivälahjaksi.

Ja kaikki on just hyvin nyt, vaikka ei niin viimeisen päälle esteettisesti, niin ainakin rauhallisesti. Näin on hyvä. Leppoisaa pääsiäisen aikaa myös teille ihanat!

4 kommenttia:

 1. Minullekin ihan humpsahti pääsiäisfiilis, kun sain erään asian pois mielestä, ja törsäsin muutaman euron koristeisiin. Itsekin olen pyhinä synttärisankari, onnea siis meille molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei paljon onnea myös sinne <3
   Toivottavasti oli oikein onnistunut juhlapäivä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥