maanantai 30. huhtikuuta 2018

Hei hei huhtikuu - tervetuloa toukokuu!

Hip hei ja huhtikuun viimeistä viedään! Ihan hassua, että kevät tuli lähes huomaamatta ja meidän reissun aikana täältä suli loputkin lumet. Tässä mennään vielä alkuviikko näissä kympin lukemissa, mutta pidemmän ajan ennustetta kun katsoo täällä meilläpäin, niin loppuviikko ja päivät sen jälkeen kipuavat lähes pariin kymppiin! Aika siis kaivaa perheen allergialääkkeet esiin..

Huhtikuussa matkustimme koko perhe ottamaan pienen aikalisän Kanarialla, jonka jälkeen arki muuttuikin normaalimpaan suuntaan. Erityinen aloitti kuntoutusjaksonsa sairaalakoulussa ja päivissä on taas rakenne.

Pihatöissä olen edennyt perinteisen hitaasti, mutta varmasti eteenpäin ja osa kukkapenkeistä on kunnostettu uutta kautta varten. Perennapenkki koki suunnitellun muutoksensa ja olen edelleen tosi iloinen tästä. Tämän kesän pihamuutoksiin kuuluu myös varastorakennuksen rakentaminen etupihalle.

Kotirintamalla, lähinnä sisustuspuolella ei ole juuri mitään tapahtunut, mutta toisaalta tässä ei ole juuri ollutkaan aikaa mihinkään suurempaan. Keittiön remontti odottaa edelleen viimeistelyään ja ajattelinkin kiikuttaa rautakauppaan palasen tapettia ja etsiä siihen sopimaan täydellisen kivan greigen sävyn.

TOP 3:Tänään meillä täyttyykin talo perinteisistä vappujuhlista ja saadaan paljon ystäviä tänne juhlimaan. Päivän agendaan kuuluukin paljon kokkailuja ja leipomista :) Toukokuussa ajattelin nauttia pihapiiristä nousevista sipulikukista ja jatkaa edelleen sekä pihatöitä että kevätsiivousta. Meillä on ollut koko kevään tässä sellainen ylimääräisen tavaran raivaus, vaikkakin tuntuu ettei se näy missään.. :D

Toukokuuhun kuuluu myös pari leiripäivää, matka Prahaan miehen kanssa kahdestaan, juoksukauden herättelyä maastossa, kevätnäytös, kevätjuhlia, superpaljon cheerleadingjuttuja ja ainakin kahdet kesänaloitusjuhlat. Tunnen luissani ja niissä muissa ytimissä, että toukokuusta tulee jännä ja hyvä, vaikkain ilmeisen kiireinen :) Viettäkäähän kiva vappu ja iloa toukokuuhun!

12 kommenttia:

  1. Niin se huhtikuu alkaa olemaan lopussaan ja toukokuu alkaa, ns viimeinen kuukausi ennen kesää. Saa nähdä millainen kesä meitä odottaakaan, noin säiden puolesta. Itselläni lomat jälleen tipotellen, joten lämmintä saisi olla koko kesän. :)
    Mukavaa vappua teille koko porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti joo, hyvät säät koko kesäksi!
      Tässä on tänään vielä ennen juhlia tiedossa mm. pihakalusteiden pesua ja se jos jokin on kyllä kesäisen mielen puuhaa :)
      Mukavaa vappua myös sinne <3

      Poista
  2. Teillä on ollut kiva huhtikuu. Kauniit kuvat!
    Iloista Vappua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuu oli kyllä ihana, eikä vähiten tuon reissun vuoksi <3
      Kiitos Tuula ja samoin sinne :)

      Poista
  3. Kaunis kollaasi!
    Jokohan nyt voisi jo laittaa talvitakit pois eteisestä - eiköhän nämä huhtikuun takatalvipäivät voisi jo loppua :)
    Kiireiseltä näyttää alkava toukokuusi - aurinkoa päiviisi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Minä pesin ja poistin oikeastaan kaikki talvikamat tuon reissun jälkeen, sillä olin varannut heti seuraavalle maanantaille kirppispöydän alkamaan. Ja kaikki loput sitten Hopelle. Hetken on taas kevyempää, kunnes ipanat taas kasvavat ja vaaterumba alkaa alusta :D Aurinkoa myös sinne <3

      Poista
  4. Nätti kollaasi! Vaikuttaa olleen mainio huhtikuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Huhtikuu oli erittäin mainio, toivottavasti toukokuu jatkaa samaa linjaa <3

      Poista
  5. Kaunis kollaasi! Ihania juttuja teillä toukokuussa. Meillä kalenteri pursuaa toukokuussa. Kivoja juttuja, mutta PALJON!
    Aurinkoista toukokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta onneksi kivat jutut ovat ensteks parhaita <3
      Aurinkoista toukokuuta myös sinne :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥