maanantai 2. huhtikuuta 2018

Hei hei maaliskuu - tervetuloa huhtikuu!

Hei hei maaliskuu! Kuukausi, joka opetti minulle elämästä ja sen ainutlaatuisuudesta ja arvostamisesta paljon. Kuukausi, jona koin asioita, joita en koskaan uskonut tulevani kokemaan. Ja kuukausi jona, kuten viime vuonnakin, saimme uuden perheenjäsenen.

Kevään saapumisen saattoi aistia pienissä määrin, mutta tänä vuonna maaliskuun sai lukea kyllä talvikuukausien jatkumoksi. Kevätpuuhia on ollaan puuhailtu pienissä määrin ja keittiökin on pian remontoitu loppuun.

Tiskarin puutteessa söimme mikroruokaa kertakäyttöastioilta ja koska mikroruokaa saa aika pienissä määrin gluteenittomana ja muuna kuin harmaana mössönä, söin viikon suurinpiirtein leipää ja hedelmiä. Lapset kiertävät kaupan eineshyllyn kaukaa :D

Kotona jatkuu pienimuotoinen karsimisprosessi ja olenkin laittanut paljon tavaraa taas kiertoon, kierrätykseen ja myyntiin. Reissun jälkeen olen varannut kirppispöydän ja suunnitelmissa on viedä sinne taas kasa pieniä lastenvaatteita, sekä muuta tarpeetonta. Risat odottavat pussissa pääsyä h&m kierrätyspisteeseen ja osa hyväkuntoisista, esimerkiksi juhlavaatteet kevään juhliin, lähtevät Hopelle.

TOP 3:Huhtikuulta odotan kevään rytinää, lämpöä ja aurinkoa. Toivon näkeväni pikkuisen nurmikkoa hankien sulaessa. Käyn Kevät- ja Lapsimessuilla (muistakaa käydä osallistumassa lippuarvontaan, lapsimessuille tulee lippuarvonta myöhemmin) ja suunnitelmissa on muokata pienissä määrin makuuhuoneen ilmettä inspispostauksen mukaisesti.

Ajattelin myös käynnistellä taas juoksuharrastusta ja päästä matolta maastoon talven jälkeen. Yksi ruokapostauskin on mielessä hygge- ja myyssihenkeen ja jotain kevättyyliä olisi kiva etsiä. Ja tottakai ne reissukuvat, toivotaan, että wi-fi toimii ja saatte kuulumisia reaaliajassa :)

Ja hei, esittäkää ihmeessä niitä toiveita taas! Niitä on aina kiva saada ja yrittää täyttää. Reipasta huhtikuuta :)

12 kommenttia:

 1. Täälläkin karsitaan. Joka paikka on nyssäköitä pullollaan. :D Osa myyntiin, sitten lahjoitukseen ja kierrätettävät on lajiteltu erikseen. Tää taitaa olla jokakeväinen juutu. Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juuri, että joka nurkassa on jokin pussukka johonkin menossa :D
   Tän vuoksi mulla on yleensä vaan kolme kasaa --> kirppis, hope ja roskis/kierrätys

   Mutta mikähän siinä on, että tavara ei koskaan vähene :D

   Poista
 2. Paljon on mahtunut maaliskuuhun. Ja, totta talvikuukausi oli. Toivottavasti se kevät saapuisi nyt oikein kunnolla, olisi ihana ottaa jo kevyemmät kengät ja vaatteet käyttöön. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lenkkarit, miten teitä kaipaankaan <3 Alkaa pikkuhiljaa tympimään nuo valuvat sukat ja isot talvikengät. Mutta ei siihen enää kyllä pitkään mene :)

   Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Maaliskuu jotenkin meni todella nopeasti mutta tavallaan oli mulle kaikkein hankalin.

  VastaaPoista
 4. Keittiön remontti (tai siis sen lopputulos) kiinnostaa kovasti, myös piha-jutut: kasvit, terassi, grilli yms ja ylipäätänsä remonttien lopputulokset kiinnostavat. Äidin vaatteet ja koirat kiinnostavat. :)

  Toivottavasti teillä erityisen asiat järjestyvät hänen ja koko perheen kannalta hyväksi. Voimia koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla näitä toiveita! Ja kaikki ovat toteutettavissa :)
   Nyt onkin uusimmassa postauksessa lomatyyliä, vaikkakin vähän tärähtäneet kuvat, samoin malli :D Koska kostea ilmasto ja luonnonkiharat :D

   Poista
 5. Onnea uudesta perheenjäsenestä ♡ Täällä myös toivotetaan huhtikuu erittäin tervetulleeksi! Teidän huhtikuu kuulostaa lupaavalta, hyvä, että on jotain kivaa mitä odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu <3
   Täällä just lomaillaan parasta aikaa, niin ihanaa!

   Mukavaa huhtikuuta myös sinne :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥