keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kotona.

Lähtiessämme reissuun uhosin tulevani takaisin vasta, kun Suomessa olisi kesä. Enpä tiennyt, kuinka oikeassa voisinkaan olla. Kun lähdimme, järven jää kantoi vielä luistelijat ja kävelijät. Nyt sinne ei kannata mennä edes kuivapuku päällä naskaleilla varustettuna. Ihan ohut riite lupailee kovaa kolinaa lähipäiville ja saamme seurata kun jää lähtevät lopullisesti.

Sateet ja lämpö ovat sulattaneet lempeydellään hanget pihalta ja eilen ehdinkin hetkeksi haravan varteen heilumaan. Puolitoista tuntia ja puolet etupihasta, sanotaanko niin, että työtä on kiitettävästi.

Muuten tässä päivät ovat kuluneet silmänräpäyksessä aamusta iltaan, kun pyykkikone rallattaa loman jäljiltä. Toppaa pois ja varasinpa vielä kirppispöydänkin tähän samaan lomaltapaluuseen. Alkuviikosta käytin pennun rokotuksessa ja normi tarkastuksessa, jääkaappia on saanut täyttää ja näitä perushommia täällä kotosalla.

Paras juttu lienee kuitenkin se, että molemmat isot ipanat ovat kouluissaan ja Pienin päiväkodissa. Kotikoulu on vihdoin saatu päätökseensä ja sairaalakoulujakso alkanut. Tämäkin osiltaan tietysti tuo lisää tekemistä päiviin, mutta voitte vain kuvitella, kuinka vapauttavaa on, ettei tarvitse enää 24/7 vahtia.


Lapsimessujen lippuarvonta myöhästyi siis tässä hässäkässä hieman, mutta parempi myöhään :) Liput on nyt arvottu kaikkien osallistujien kesken, eli blogi, facebook ja instagram ja messuilemaan pääsee Marianne Viita, joka jätti kommenttinsa facebookiin. Olen yhteydessä voittajaan tuota pikaa!

Loppuviikko kuluneekin aikalailla samaan tahtiin kuin alkuviikkokin ja perjantaina onkin ohjelmassa lapsimessut heti aamusta. Ajattelin päivittää instan storya kuvin ja videoin, ehkä jopa jonkin verran liveä. Mitkä jutut teitä messuilta kiinnostaisi?

Muksaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥