lauantai 28. huhtikuuta 2018

Lauantain ajatuksia.

Rakastan lauantain viipyilevää tunnelmaa. Sellaista raukeutta, joka saa tuntemaan, että viikonloppua olisi vaikka kuinka jäljellä. Ainutlaatuista katujen hiljaisuutta, joka on aistittavissa vain lauantai-iltapäivisin.

Tänään nautin tuosta tunnelmasta kasvihuoneessa, kun lasikattoon ropisi vieno kevätsade. Jotenkin rauhoittavaa puuhastella siellä kaiken keskellä, ihan kuin eristettynä ulkomaailmasta. Olen myös pikkuhiljaa laitellut terassia kesäkuntoon ja esimerkiksi sohvaryhmä sai pehmusteet varastosta päällensä tänään.

Ihan hassu tunne, että pitkän ja kylmän talven jälkeen täällä on kevät ja ihan pian kesä! Meillä nurmikko vihertää jo ja yhtäkkiä puiden silmut ovat pullistuneet valtaviksi!

Alkuillan puhteina pesin vielä saunan kesäkuntoon ja lämmitin sen. Istuin pitkään takapihalla nauttien lempeästä ilmasta ja auringonlaskusta, jonka sävyt toistivat korallia ja turkoosia taivaanrannassa.

Toivottavasti teilläkin on ollut ihanan leppoisa lauantai 

2 kommenttia:

 1. Täällä on ollut oikein leppoisa viikonloppu, nautittu auringosta. Huomenna töihin ja sitten onkin taas tiistaina vapaata.
  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sielläkin on saatu nautiskeltua <3
   Toisten mielestä nämä rikkinäiset pätkäviikot ovat raskaita, mutta mä otan ilolla vastaan ylimääräiset vapaapäivät perheen kesken :)
   Ja samoin sinne!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥