torstai 17. toukokuuta 2018

Jäätelöä puutarhassa.

Jätskejä siellä ja jätskejä täällä. Mutta niinhän kesällä pitääkin olla. Ja rupiset polvet, nekin kuuluu asiaan. Paljasvarpasillaan viilettäminen ja liehuvat helmat. On vaikeaa ajatella, että on vasta toukokuu. Koulutkin ovat vielä kesken!

Oma mieli huitelee siellä jossain joutilaiden kesäpäivien luona ja ymmärrän täysin lasten levottomat katseet luokkahuoneiden ikkunasta ulos. Vielä pitäisi jaksaa pari viikkoa..

Me&i muisti meitä ihanalla paketilla, josta löytyi tämä suloinen ice creams dress, ice cream swim one piece ja ihana ylläri kuumalle rantahiekalle, nimittäin flamingo bath towel! Kiitos sinne, teitte taas pienen neitokaisen onnelliseksi 


Nuo kaksi muuta kuvaan teille pikimmiten, kunhan vaan suuntaamme rannalle :) Luulisi kyllä, että näillä keleillä sitä olisi kuluttanut rantapyyhettä ihan olan takaa, mutta ehtiihän sitä vielä. Ehkä me odotellaan niitä vieläkin lämpimämpiä kelejä :D

Sekä mekossa, että uikkarissa on tuollainen hörhelökaulus, jotka molemmat ovat kaikessa hörhelömäisyydessään aivan ihanat. Mekko on me&i:n tapaan monipuolinen ja sitä voi pitää ainakin kahdella tavalla: olkapäät trendikkäästi paljaana (kuten kuvissa) ja rimpsukauluksena (kuten nettikuvissa).

Minusta on ihan huippua, kun nykyisin näitä pieniä lisäyksiä tulee pitkin vuotta mallistoon ja tämä viimeisin lisäys oli kyllä niin nappi homma juuri ennen kesää :) Naisten suosikkeja omaan makuuni oli cropped jumpsuit, mutta koska olin tilannut jo shortsit ja musta paitakin löytyi, päätin jättää väliin. Mutta vain siksi :)

Tuota mustaa asua käytin Kanarialla, mutta myös viikonlopun Prahan reissulla se oli eniten päällä. Jestas, miten ihanan yksinkertainen, helppo ja tyylikäs asu. Jos postaus asusta on mennyt ohitse, löydät sen TÄSTÄ.

Näillä on hyvä jatkaa kesää!

ps. näillä keleillä pitää muistaa suojautua auringolta, käy siis osallistumassa arvontaan..


(mekko saatu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥