keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Keväinen asu ja kaverit kotitoimistolla.

Kivaa keskiviikkoa! Eikö olekin näppäriä tämä tynkäviikot, joiden keskeltä löytyy juhlapyhä? Ensin on maanantai, joka onkin perjantai. Sen jälkeen tulee sunnuntai ja tänään on taas maanantai, mutta ylihuomenna kuitenkin alkaa taas viikonloppu :)

Kaikkihan näistä ei tietenkään tykkää, mutta otan kyllä näiden kiireiden keskellä vastaan ihan jokaisen vapaapäivän ja ylimääräisen yhteisen hetken perheen kesken. Vappuna juhlittiin taas isolla porukalla täällä meillä ja minä nautin, kun sain kokkailla, leipoa ja kestitä ystäviä.

Vaikkakaan siinä päivällä tohinan keskellä ei varsinaisesti ehkä näyttänyt kovinkaan nautinnolliselta. Paitsi ehkä masokistista :D Mutta täytyy myöntää, että oli kaiken sen vaivan arvoista taas nähdä ystäviä pitkästä aikaa! Ei tuollaisia tapaamisia tänä päivänä turhan usein ole ja tämä poikikin idean kesäksi puuhailtavista aikuisten juhlista..


No joo.. päivän asusta tulin kyllä kirjoittelemaan, mutta minulla on paha tapa eksyä aina sivuraiteille. Kylilläkin jään aina suustani kiinni, varsinkin silloin kun joku odottaa autossa :)

Viihdyn kotona usein ihan vaan perus jumppavaatteissa. Treenejä on kuitenkin lähes jokaiselle viikonpäivälle ja onhan ne nyt mukavat kyykkiä ja pyllistellä menemään. Tämä tuskin tuli kenellekään yllätyksenä.. Viime aikoina olen kuitenkin kaivannut pukeutumiseen jotain asiallisempaa. En voi sanoa naisellisempaa, sillä tiukat treenipökät jos mitkä tuovat ne naiselliset avut esille.

Tänään aamusta päätin pitkästä aikaa pukea jotain katu-uskottavaa päälleni tapaamiseen ja yllätin aviomiehenkin tällä asulla, sillä hän tiedusteli mihin menen tämännäköisenä? Että kenen kanssa se tapaaminen olikaan :D

Päädyin siihen, että ihan liian harvoin pukeutuu loppuviimein kivasti. On niin helppoa heittää pieruverkkareiden päälle kuoritakki ja lompsia menemään kauppaan, näin kotitoimistolla harvemmin kun tarvitsee edustaa iltapukukierroksella.


Jalkaan päätyi Dubain reissulta ostamani, muistaakseni piecesin farkut, vero modan ihan perus, ajatuksestakin rypistyvä paita ja ystävältäni ostama me&i neulostakki. Tuo takki on aavistuksen reilu ja olisi saanut olla xs, mutta s välttää vallan hyvin :)

Käykö teille muuten koskaan niin, että ihastuttekin johonkin vaatteeseen vasta sen poistuttua mallistosta? Tykkään tosi paljon yleensä me&i:n vaatteista ja usein hankinkin heti muutaman. Tämä takki on sellainen, jota ei tullut hankittua silloin, mutta jestas se onkin kiva, eikö?

Ja kuvista löytyy muuten myös jokapäiväiset kotitoimistokaverit, jotka olla möllöttävät milloin missäkin. Joskus jompikumpi käpertyy syliin tai änkee läppärin päälle "katomua" -tyylisesti. Ihanat mussukat :)

6 kommenttia:

 1. Kiva asu, just tuollaiset rennot mutta asialliset asut on parhaita. Itsekin kotona olen niissä trikoissani aina, mutta töihin täytyy pukea hieman siistimpää, onneksi on myös päiviä kun saan olla töissäkin aika rennoissa vaatteissa, eli ei aina korkkareita.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, korkkarit! Vaikka mä olenkin lenkkarityttö, korkkarit on aina korkkarit <3
   Ja hei kiva, että tykkäsit!

   Poista
 2. Onpa tosi ihana tuo sun jakku ja asu on siisti, mutta silti kivan rento.
  Mukavaa lyhyttä arkiviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, munkin mielestä toi asu on just sopivasti siisti, mutta ei liian :)
   Vähän kyllä tuntui fiinimmältä aamusta kävellä ulkona, kun on tosiaan tottunut niihin verkkareihin :D

   Poista
 3. Tosi kiva asu, simppelin raikas ja tyylikäs :) Ja tuo jakku on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät Piia, just jotenkin noin voisin itsekin kuvailla asua :)
   Ja jakku! En tajua, miten en aiemmin ymmärtänyt tän päälle <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥