sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Lasten taidetta esille.

Viimeisiä hetkiä tästä viikosta viedään ja huominen on täynnä uuden viikon ja uuden maanantain tuomia mahdollisuuksia. Sain käytyä läpi ensi viikon ohjelmat ja huomasin, että sieltähän löytyy päiväkodin kevätjuhlat! Se tietää roskia silmissä, mutta myös iloisia uutisia teille. On nimittäin aika taas postaukselle, "mitä päiväkodin aikuiselle lahjaksi"?

Meillä suositaan itsetehtyjä lahjoja, joiden tekemiseen lapsi osallistuu ja jotka eivät jää kaapin pohjille makoilemaan. Pysykäähän siis kuulolla ensi viikolla, mikäli suositut vinkkini kiinnostavat tänäkin vuonna :)

Mutta ihan muista jutuista tulin kyllä tänään kirjoittelemaan. Tai no tavallaan niistä lasten tekemisistä. Olen nimittäin suuri taiteen ystävä ja pidän siitä, että meidän seiniltä ei löydy tyhjänpäiväisiä tekeleitä.

Jokaisen takana on tarina, ne ovat itse tehtyjä tai taustalla on suurta tunnearvoa. Olen aiemminkin antanut vinkkejä, miten näitä kuvataidekoulusta tai päiväkodista tulleita teoksia voi laittaa esille. Jos tuo postaus on mennyt ohitse, pääset siihen TÄSTÄ.


Pienin käy kuvataidekoulussa kerran viikossa. Ihanaa luovaa puuhaa, joka harjoittaa suunnattomasti esimerkiksi kolmiulotteista rakennus- ja havaintokykyä. Opetussuunnitelman mukaisia taiteen perusopintoja, tai jotain sinnepäin.. 

Nyt kevätkauden päätyttyä saimme kotiin pinon toinen toistaan upeampia taideteoksia. Ensisilmäyksellä suosikiksi nousi tämä mustetyö, jonka päätin kehystää olohuoneeseemme tulevan Picasson uran alkuvaiheilta.

Ja se kävikin tuohon pianon päälle kuin nenä päähän! Harmi vaan, että mittasuhteet heitti häränpyllyä. Mietin vielä ikeassa, otanko tämän 50x70 kehyksen vai seuraavan koon, jossa passepartout:n koko on tuo 50x70. Noh, metsään meni ja kehys on aivan liian pieni tuohon :D Eli vaatii ehdottomasti suuremman kehyksen.

Mutta yhtä kaikki, aivan superkiva ja hieno eikös :) Ja hei! Viimeisiä hetkiä osallistua premiumtasoisen aurinkosuojapaketin arvontaan, jos et ole vielä jättänyt kommenttiasi, niin osallistumaan pääset TÄSTÄ.


3 kommenttia:

 1. Ihana taulu, todella upea. Taitava lapsi teillä siellä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3
   Tuo taulu on kyllä superhieno! Eikä lainkaan ainoa, sillä niistä kaikista hienoista oli vaikea valita :) Onneksi on vielä seinäpinta-alaa :D

   Poista
 2. Hieno mustetyö, vau!!! :) Meilläkin pienempi on aikeissa aloittaa piakkoin kuvataidekoulun ja on kovin innoissaan <3

  Jään odottamaan lahjavinkkejä! Tosin meillä on lahjottavana sen verran monta henkilöä, että ollaan yleensä suosiolla ostettu herkkukori, jonka voivat jakaa miten haluavat. Mukaan myös jotain terveellisempiä herkkuja :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥