maanantai 21. toukokuuta 2018

Sympaattinen Moodidoo kietoo syvälle pehmeään syliinsä.

Eilisen sisustusmoodin jatkoksi haluan esitellä teille jotain aivan ihanaa! Moni blogini lukijoista tietää, että olen sisustuksen suuri ystävä. Ja vaikka oma kotini on valkoinen ja maustettu luonnonsävyillä, rakastan ihan kaikenmoisia sisustuksia.

Instassa esimerkiksi seuraan montaa erilaista sisustustiliä. Jokainen suuntaus on varmasti edustettuna, sillä tilejä löytyy aina rappioromanttisesta supervärikkääseen. Tai modernista skandinaavisesta Amerikkalaiseen farmhouse -tyyliin. Ihania kaikki tavallaan ja todella inspiroivia! 

Mutta siihen sisustusmoodiin palatakseni. Pidättekö te pienistä ja paikallisista sisustusputiikeista? Minä pidän! Rakastan sitä tunnetta kun voin pistäytyä tunnelmalliseen liikkeeseen ja ihastella taitavia asetelmia. Fiilistellä itsensä istumaan somistettuun aamiaisnurkkaukseen.

Sisustussuunnitteluakin tarjoava, Hyvinkäällä, kauppakeskus Willassa sijaitseva Moodidoo on  sisustusliike, joka on syntynyt kahden naisen rakkaudesta kaikkeen kauniiseen. Ja vaikka myymälä sijaitsee kätevästi kauppakeskuksessa, sisään astuessa koko muu maailma katoaa. On vain pehmeä musiikki, tunnelmallinen valaistus ja ympäristö, joka kietoo sinut syvälle maailmaansa.


Sisustussuunnittelun lisäksi Moodidoosta löytyy upeita kalusteita, astioita ja muuta piensisustusta. Tekstiileitä aina tyynynpäällisistä mattoihin ja myös ihan oma mallisto! Oikeastaan katseltavaa ja hypisteltävää on niin paljon, että tämä täytyy nähdä itse 

Tällä hetkellä, kun moni miettii lahjoja esimerkiksi päiväkodin aikuisille tai opettajille, suosittelen lämpimästi esimerkiksi herkullista lahjaa, johon on paketoitu vaikkapa kaksi maustemyllyä. Varmasti mieluinen muistaminen ja huippukäytännöllinen kesän grillailuissa :)

Ylioppilas sen sijaan ilahtuu lahjakortista myymälään, jolla saa hankittua mieleisiä sisustusjuttuja tulevaa omaa kotia silmällä pitäen.

Käydessäni kylässä (siltä se ihan oikeasti tuntui!), sain teille jaettavaksi -20% alekoodin, joka toimii sekä nettikaupassa että myymälässä. Netissä syötä KESÄMOODI kassalla ja alennus aktivoituu. Myymälässä muistathan mainita alennuksesta :)


Tuolla myymälässä on muuten järjestetty kevättalvella viherilta, joka oli supersuosittu. Tarjolla oli mm. vihersmoothieita ja illan teemana vihersisustaminen. Paikalla oli puutarhuri antamassa neuvoja ja vinkkejä.

Nyt ideoitiin Moodidoon Eijan kanssa vähän uusia teemailtoja, joten kannattaa klikkailla itsensä facebook-sivujen tykkääjäksi, niin pysyt mukana menossa ja saat tiedon heti tulevista tapahtumista. Ja tottakai instagramiin inspiroitumaan.

Onko Moodidoo sinulle jo tuttu vai ihan uusi tuttavuus? Minkälaiset teemaillat juuri sinua kiinnostaisi? Ehkä sisustusvinkit, stailaus vai jokin muu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥