keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Syödään yhdessä - Krog Roban Feed the Family Monday.

(kaupallinen yhteistyö Krog Roba)

Vaikka olen hyvinkin kaavoihin kangistunut, tekee pienet extemporet hyvää. Tai itseasiassa ehkäpä juuri sen takia. Maanantain kunniaksi me nimittäin suhattiin isolle kirkolle, ihan Helsinkiin saakka helpottamaan arkea ja nauttimaan siitä arjen luksuksesta.

Itselleni yksi arjen luksuksen muoto on ehdottomasti päästä jonkun muun kokkaamaan, valmiiseen pöytään. Ja ne aamiaiset, ne vasta luksusta ovatkin muualla nautittuina :)


Krog Roballa on aivan ihana idea: Feed the Family Monday. Ideana on, että yhtenä päivänä viikossa voi syödä perheen kanssa järkihintaan ulkona ja samalla helpottaa sitä arkea. Monesti nimittäin juuri ne maanantait ovat sellaisia kiirepesiä, kun pitäisi töiden jälkeen hakea lapset, käydä kaupassa ja valmistaa ruoka.

Krog Roban ideana on maanantaisin klo 17-19 tarjota padallinen herkkuruokaa perheelle 40e hinnalla. Pata on mitoitettu kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle, mutta ainakin syömästämme kalakeittopadasta olisi riittänyt vähintään viiden porukalle.

Meitähän on viisi ja ulkonasyömisen hinta rakentuu täysin sen mukaan, luonnollisesti. Vaikka listalta valitsee lasten ruokia lapsille ja vähän huokeamman vaihtoehdon aikuiselle, saa laskusta pulittaa helposti lähes satasen. Siksi tämä patasysteemi on aivan loistava! Koko perhe syö pikkusen parempaa ruokaa upeassa miljöössä ja mikä tärkeintä - yhdessä.


Ruokalista on kiertävä ja kuluneelle maanantaille sattui Roban kalakeittoa ja ruisleipää. Valehtelematta parasta kalakeittoa ikinä! Ensi viikon maanantaina näyttäisi olevan Roban spagetti bolognese ja sitä seuraavana Roban parsarisottoa. Koko ruokalistan näet TÄSTÄ

Tuo ruokalista on 18.6.2018 saakka ja ainakin me aiomme syödä tuolla Krogissa uudemman kerran. Ei ehkä sitä extemporea, mutta olen jo suunnitellut seuraavan reissun Helsinkiin. Käydään syömässä ja iltajädet Kaivarissa. Täydellinen kesäpäivä 

4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen keitto ja todella kauniit kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru :)
   Siis tuo keitto oli NIIN hyvää!! Taas nähtiin, ettei tarvitse miljoonaa hienoa juttua, vaan pari perus raaka-ainetta <3

   Poista
 2. Keitto näyttää ihanalta. Ja, hyvä idea ravintolalta. Kun kaikille lapsille riitti vielä lastenannokset tuli useammin käytyä syömässä. Mutta, nyt kun ostaa neljä isoa annnosta ja yhden lasten, niin kyllä hintalappukin on sen näköinen. Eli, ei sitä kovin usein tule lähdettyä ulos syömään, vaikka mieli tekisikin. Joskus ja silloin syöminen tuntuukin entistä erityisemmältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on ihan loistava idea <3
   Toki jos perheessä on muutama jääkiekkoilija, niin ei taida padallinen riittää kuin yhdelle :D Mutta meille riitti ja ylikin jäi vielä. Olisin syönyt loputkin, mutta ei kertakaikkiaan mahtunut :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥