lauantai 16. kesäkuuta 2018

18 instasuosikkia seurattavaksi ja linkkaa blogisi.

Sängynpohjamoikat! Tänään olen ladannut toteuttanut suunnitelmiani joutilaisuudesta ja tehnyt aikalailla en mitään. Lupasin nähdä ystäväni, mutta aivot päättivät toisin ja kertakaikkisesti unohdin tämän puuhaillessani haravan varressa pihalla. Siinä missä kitkin pensaanjuuria hiki otsalla valuen, jäi välistä rupatteluhetki ja sielunhoito. Vaikka yhdenlaista sielunhoitoa tämäkin oli.

Pihahikoilun jälkeen suuntasin suihkuun ja kävimme kaupassa, eli ihan perus lauantaijuttuja. Valmistin ihanaa avokado-rapusalaattia ja myöhäisen lounaan jälkeen olen vain loikoillut ja tyhjentänyt karkkipussia.

Olen kyllä sellainen luonne, etten kovinkaan kauaa jaksa maata paikoillani, joten nautitaan tästä nyt niin kauan kuin riittää. Tiedän, että kohta syömäni turha sokeri alkaa potkia vastaan ja kehosta tulee levoton. Onneksi takkahuone on vielä siivoamatta sitä varten :D

Mutta tiedättekö mikä sopii ihanaan joutilaisuuteen? No instagramin selailu tietysti! Sitä vaan liu'uttaa feediä ylös ja alas, sekä tuplaklikkaa tarvittaessa. Parhaimmillaan instagramin selaaminen saa aikaan euforisen ja inspiroituneen tunteen. Pahimmillaan se on kateuden paikka, josta ei ehkä ymmärretä kuvan hetkellisyyttä ja ympärillä olevaa todellisuutta. Instaa onkin syytä selailla tietyllä taidolla lukea rivien välistä.

Itselleni moni tili on kauniita kuvia ja onnistuneesti vangittuja hetkiä ja kuten viime kesänä ja sitä edellisenäkin, ajattelin taas jakaa perinteikkäästi omia suosikkejani teille, olkaa hyvät. Tällä hetkellä seurannassani on 747 tiliä, joita yritän aina välillä karsia. Suurin osa on tuiki tuntemattomia, uskomattoman taitavia kuvaajia. Toinen osa taas ystäviä ja tuttavia ja muutama stalkattava :D

Toivottavasti näistä oli teille inspiraatioksi :) Ja hei! Instaa on mielestäni vaivatonta seurailla ja etsiä ja löytää uusia tilejä, mutta tällä hetkellä etsin uusia blogeja lukulistalleni! Eli linkkaa blogisi kommenttikenttään ja kuvaile sitä muutamalla sanalla :) Kivaa lauantaita!

ps. oma instani löytyy nimellä @lapetiteprincesseblog tule ihmeessä mukaan myös siihen kanavaan! Olen vihdoin pikkuhiljaa uskaltautunut kuvaamaan vielä enemmän tuonne storiesin puolelle, joten videoita vaan katsomaan :)

8 kommenttia:

 1. Kiva kooste upeista instatileistä. Muutamat olivat jo entuudestaan tuttuja ja minullakin seurannassa ja muutama uusi tuttavuus pääsi nyt seurantaan. Ihailen kauniita kuvia ja niiden upeita ja kekselijäitä kuvakulmia. Itsellä on vielä paljon opittavaa.

  Minun blogini on Arjen Helmiä. Aikuisen naisen elämää, kun lapset ovat lentäneet pesästä. Aikuisopiskelua, sisutusjuttuja, kotia ja vähän puutarhaakin.

  VastaaPoista
 2. Rakastu arkeen on kauniita hetkiä ja ihanaa arkea.
  Www.rakastuarkeen.fi

  VastaaPoista
 3. Kolmekymppinen, ruuhkavuosia elävä, kahden pojan äiti. Mielen myllerrystä, mutta entistä enemmän kiinnitän huomiota kauniisiin asioihin ympärilläni.
  Blogissa asiaa äitiydestä, hyvinvoinnista, tunteista, ajatuksista ja hetkistä.

  Uudet lukijat ovat tervetulleita :)

  https://polyapinnoilla.blogspot.fi

  Instassa @polyapinnoillablogi

  VastaaPoista
 4. villasyrena.blogspot.com
  30+ yh-äiti kirjoittelee vähän kaikesta. Sydäntä lähellä on kirjat, matkailu ym. Elinikäinen elämäntapamuutos käynnissä ja Euroviisutkin kiinnostavat. Sekameteli soppaa, mutta sitä se arki meillä on. :)

  VastaaPoista
 5. Vähän erilaista koti-isän arkea taaperoikäisen tytön kanssa.

  isivuosi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kosmetiikkaa, perhe-elämää ja vähän kaikkea muutakin <3

  https://blingershimmer.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. http://zennytintti.blogspot.fi

  Vauva-arkea, maaseudulla

  VastaaPoista
 8. viikarivartti.blogspot.com

  Viikarivartti on blogi parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteisestä elämästä. Siihen sisältyy mm. retkiä ja reissuja, huonekasvien hyysäämistä, parvekepuutarhurointia, kaupunkiviljelyä, moniallergikkona pärjäilyä ja sen semmoista.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥