maanantai 18. kesäkuuta 2018

Hiusinspistä kampaajalle.

Heipparallaa! Viikonlopun vatvomiset on nyt vatvottu, vaikkakin tänään vielä jälkimainingeissa hyörin pyörremyrskynä Pienimmän huoneen uuteen uskoon ja naputtelin aikalailla kaikki kalusteet sänky poislukien myyntiin :D 

Naureskelinkin miehelle tuossa, että eilen takkahuone, tänään lastenhuone ja loogisesti huomenna olisi sitten vuorossa olohuone. Vaan kyllä tämä tästä laantuu pian, ihan viimeistään juhannukseksi on taas puhti pois.

Mutta se siivoushommista ja kuvioimuroinnista. Menen nimittäin kampaajalle huomenna! Olen koko kevään kärsinyt massiivisesta sulkasadosta, joka on tehnyt tehtävänsä hiusten suhteen. Hauskaa sinänsä, että nyt ponnarini on luonnostaan raidallinen: tummaa hiusta ja valkoista kaljua.


Veikkaan, että kyse on stressistä tai jostain luonnollisesta poistumasta, sillä ruokavalion pitäisi olla kunnossa ja tarpeeksi monipuolinen. Aloitin nyt kuitenkin maitohappobakteerien syönnin, sillä katsion tv:stä ohjelmaa nimeltä syömällä terveeksi ja siinä eräs neiti-ihminen sai apua probiooteista pälvikaljuunsa. Ja eipä noista nyt haittaakaan ole.

Varasin ajan myös kampaajalta, sillä vaikka kuinka rakastan pitkää ponnariani, se ei ole edukseen hiirenhäntänä. Tällä kertaa päädyin kampaajalle, jolla en itse ole aiemmin käynyt, mutta josta olen kuullut pelkkää hyvää ja jonka kädenjälki vakuuttaa. Haluan myös ammattilaisen mielipiteen mahdollisesta uudesta lookista, kuitenkin tylsää linjaani noudattaen. Tämä on näitä "saat vapaat kädet, mutta älä värjää ja vaan latvoista saa leikata" :D

Keräsin pinterestin hair-kansiostani tähän alle omaa silmää miellyttäviä malleja inspiraatioksi. Täytyy vaan muistaa, että naamaahan tässä ei voi vaihtaa.. :D Väri tulee pysymään tummana, se vaalea on kerran kokeiltu, eikä siitä tullut oikeastaan kuin sanomista. En silti kadu sitä kokeilua, tulipahan nähtyä, jos tuo kammotus on mennyt ohitse, näet sen tästä.

Että katsotaan nyt mitä tulee..


6 kommenttia:

 1. Itse olin samassa tilanteessa toukokuun lopulla. Stressi tms oli aiheuttanut "sulkasadon" ja hiirenhäntä roikkui päästäni. Ja, uuden kampaajan minäkin valitsin. Uusi kampaaja ja uusi tukka. ;) No, pätkitty ja lyhyempi, just ja just sa vielä ponnarille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponnari on mullekin se must juttu! Pitää olla hyvä leikkaus sitä varten, että pitää auki vaikkakin yleisin hiustyyli on ponnari <3 Kiva kuulla, että sulla(kin) oli onnistunut kokemus :)

   Poista
 2. pidä tumma väri, se sopii sinulle. ei se vaaleakaan huono ollut. jätä pituutta sen verran, et saat hiukset kiinni (jos haluat). laita kuvia lopputuloksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon :) Se vaalea jotenkin vie kasvoistani kehykset mielestäni ja kaikki on sellaista yhtä vaaleaa leijuvaa mössöä.. Kuvia lopputuloksesta on tulossa!

   Poista
 3. Viime syksynä tuskastelin samaa asiaa kampaajalleni. Hän kertoi, että sulkasato on yleensä seitsemän vuoden välein. Sitäpä en tiennytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on?! Itseasiassa kun mainitsit, niin varmasti olen joskus kuullut asiasta..
   Pitääkin miettiä oliko silloin seitsemän vuotta sitten myös sulkasato. Tosin sen jälkeen on varmasti ollut, mutta siihen liittynee imetyshommat :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥