perjantai 22. kesäkuuta 2018

Juhannusbrunssi ja kattaus.

Juhannusmoikat! Mitäs sinne kuuluu? Mä olen täällä vilpittömän, pursuilevan onnellinen. Heräsin aamulla aikaisin (koska nukahdin jo ysin jälkeen vähän flunssaisena) ja kokkailin kaikessa rauhassa perheelle juhannusaamiaisen. Melkeinhän tuota voisi brunssiksi sanoa, sillä kävin siinä vaille kympiltä herättelemässä muut unikeot.

Tykkään ihan älyttömästi syödä näitä aamiaisia perheen kanssa yhdessä ja niin tykkäävät kyllä muutkin perheenjäsenet. Usein viikonloppuisin käytämme pitkiä aikoja aamuihin, mutta annas olla jos joskus jätän yhteisen aamiaisen tekemättä! Kukaan ei oikein syö mitään, lähinnä närppii jotain ja mutisee jotain, että ikinä ei syödä yhdessä :D

Ehdottomasti tärkeitä hetkiä jokaiselle. Vaikkakin ensin tapeltiin nutellasta, sitten laskettiin kuinka monta jotain toinen oli syönyt, loukkaannuttiin kun joku ei ojentanut pekonia ja potkittiin toisia sääreen pöydän alla. Mutta sellaistahan se on, elämä. Ei se ole vain näitä kiiltokuvia somessa, jokaisen kuvan takana on aina tarina. Se, miten ne näkyvät ulkopuoliselle, jää aina jokaisen oman tulkinnan varaan.

Aamiaisen jälkeen käytiin miehen kanssa kaikessa rauhassa kävelemässä 8km lenkki ja vastaan tuli ehkä kolme ihmistä. Niin se vaan tällainen semi-maaseutukin autioituu keskikesän juhlaa varten. Kotona sitten istuttiin hetki altaassa, lämmitettiin juhannussauna ja nyt syödään välipalaksi aamiaisen jämiä.

Ohjelmassa on suunnata paikalliselle hotellille syömään saaristolaispöydän antimia, katsomaan urheiluautoja erityisen kanssa, joka on tällä hetkellä älyttömän kiinnostunut autoista. DJ soittelee vinyyliltä Unto Monosen tangoja ja jos vaan mitenkään jaksaa, niin katsoa kello kympin kokko. Ennenkaikkea nauttia mukavan rennosta yhdessäolosta ja ipanoiden hermojakiristävästä tappelusta :D

Rentoa juhannusta sinnekin 

12 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanalle. Meillä on niin leviänä kaikki vielä, että kuvatkaan ei ole kovin kauniita vielä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta uusi koti on aina uusi koti <3
   Siinä on niin uuden alkua ja odottavan jännää fiilistä herätä aamuisin <3

   Poista
 2. Ihanan näköinen brunssi! ♥ Hyvää juhannusta! 💞

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu :)
   Tänään pöytä oli kyllä "vähän" erinäköinen :D
   Juhannusterkut myös sinne!

   Poista
 3. Näyttääpä hyvältä! Itsekin rakastan pitkiä aamuja aamupaloineen ja brunsseineen :) Hyvää juhannusta!

  http://lifewithhannamari.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät aamut pitkine aamupaloineen ovat kyllä viikonloppujen suola ♥
   Mutta samoin ovat myös pitkät illat pitkine illallisineen :)

   Poista
 4. Herkullinen brunssi teillä ollut. Toivottavasti juhannus oli muutenkin onnistunut!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥