torstai 14. kesäkuuta 2018

Puutarhassa ja kasvihuoneessa juuri nyt.

Terveisiä Tallinnasta! Täällä on ollut päivä niin täynnä aktiviteettia, että vetäydyin jo ajoissa omaan huoneeseen lepäämään. Aikainen aamu ja huomenna myös. Olen vähän tällainen yksinäinen susi, jonka täytyy saada tietty määrä rauhaa ja hiljaisuutta osakseen.

Siksipä tuntuu aivan ihanan rauhoittavalta palata näiden eilen illalla napsittujen puutarhavalokuvien tunnelmaan ja kuvitella olevansa kotona. Vaikka hotellihuoneen ikkunasta näkyy upea maisema, joka piirtää kaupungin siluetin meren aavaa vasten, ajatukset ovat kotona.

Puutarha on saanut kärsiä aika paljon tästä kuivuudesta, mutta jaksaa onneksi toistaa keskikesän tummia sävyjä. Syvä vehreys ja tammen oksien välistä siivilöityvät viimeiset auringonsäteet ovat ehdottomasti yksi kauneimmista tietämistäni asioista. Satumaisen pysähtynyt fiilis.

Tunnelmallista iltaa 

4 kommenttia:

 1. Kaunis puutarha! Kuivuus kyllä näkyy kaikkialla, mutta ei valiteta, kyllä sitä vettä jossakin vaiheessa on tultava.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätytyy kyllä olla kiitollinen tästä lämmöstä ja auringosta, viime kesänä kun oli kylmää ja satoi ihan jatkuvasti.
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Oi, miten kaunista ja ihania yksityiskohtia puutarhassasi onkaan ♥ Kuivuus on tehnyt nyt paljon kiusaa puutarhoissa ja pihamailla. Toivotaan, että tulisi edes yhtenä yönä oikein kunnon sade ja antaisi vähän tekohengitystä kasveille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Krisse <3
   Täytyy toivoa tosiaan pientä sadetta. Sellaista pehmeää ja vaikka vuorokauden mittaista, niin saisivat kasvit ja eläimetkin paremman olon.

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥