maanantai 2. heinäkuuta 2018

Hei hei kesäkuu - tervetuloa heinäkuu.

Huh, se on jo heinäkuu, mutta onneksi kesää on vielä paljon jäljellä! Ja syytä ollakin, sillä eihän tässä olla ehditty vielä toteuttaa juuri mitään suunnitelmia.. Alkukesä on mennyt aika tehokkaasti vapaiden osilta joko rentoillessa tai sitten ihan päinvastoin pihalla puurtaessa.

Eilenkin vietin pihahommissa lähes koko päivän, enkä pudonnut tikkailta sahatessani puita kuin kerran :D Ja se on jotain, sillä tikkaiden alusta viettää milloin mihinkin suuntaan. Kyllästyin siis aivan totaalisesti villiintyneeseen tontin takaosaan ja aloitin raivaustyöt. Saa nähdä loppuiko ne myös siihen vai onko esimerkiksi ensi viikonloppuna energiaa jatkaa.

Kesäkuu on siis kulunut aika pitkälti kotosalla, poikkeuksena kisareissu tyttären kanssa, sekä pikamatka Tallinnaan. Tässä kotosalla kun viettää enemmänkin aikaa, tulee erilaisia sisustustarpeita ja pää onkin täynnä ideoita jo tulevaan. Se, kannattaako niitä toteuttaa, onkin sitten asia erikseen..

TOP 3


(näitä saa muuten edelleen linkitellä, olen käynyt tutustumassa jokaiseen ja klikkaillut osan lukulistalle, kiitos siitä)

(pitääkin leipoa joku ilta taas iltapalaksi ja salaattia kylkeen)Heinäkuun kohdilta suunnitelmat ovat vielä aikamoisen auki, mutta ensi viikonlopuksi olen katsellut airbnb:n tarjontaa. Jotain siis selkeästi tekisi mieli tehdä! Asuntomessut kuuluvat tähänkin kesään, sillä tähän hommaan jäin kerralla koukkuun. Miten en olekaan tajunnut asuntomessujen mahtavuutta ennen viime kesää..?! Nooh, selitettäköön vaikka sillä, etten usein tajua monenkaan asian mahtavuutta, ainakaan ensimmäisten joukossa :D

Mutta hei, jos maltoit lukea tähän saakka, mulla olisi pieni toive. Kerro minkä aihepiirin postauksia luet blogistani kaikkein mieluiten? Kiinnostaako sisustus, ruoka ja leivonta, tyyli vai mikä? Vastaajien kesken ei järjestetä arvontaa, mutta olisi silti kiva tietää :) 

12 kommenttia:

 1. Moi! Tykkään lukea ruoasta ja leivonnasta sekä sisustamisesta. Mun blogi löytyy osoitteesta http://www.tomaattiajaturbulenssia.com Kiva, jos käyt kurkkaamassa! Kehitysideat on tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva :)
   Mulla on nimittäin just kamerassa yksi sisustuspostaus, jonka olin suunnitellut joka tapauksessa lähipäiville. Kiva kuulla, että tykkäät noista kaikista :)
   Ja ehdottomasti vierailen, kiitos kun jätit linkin!

   Poista
 2. Kaikki aihepiirit kiinnostavat kyllä tasapuolisesti! :) Ehkä tyylijuttuja voisi olla enemmänkin, asusi näyttävät aina tosi kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihanasti sanottu, kiitos ♥
   Itse sitä miettii kulkevansa aina samoissa rytkyissä, mutta voisin kyllä siis enemmänkin pyörähtää kameran edessä.

   Poista
 3. Mukavia juttuja sitä on kesäkuuhun mahtunut. Vaikka itse juuri mietin, mihin kesäkuu hävisi. Töissä pari projektia työllisti niin että hyvä kun mukana pysyi.
  Piian kanssa samoilla linjoilla, tyylijutut kivoja. Sulla aina niin kivoja asuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuu hävisi nopeasti, mutta oli aivan ihana säiden puolesta!
   Toivottavasti saadaan nauttia näistä keleistä vielä pitkään :)
   Ja kiitos ihanasta kommentista. Täytyy kuvata asuja siis ahkerammin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vaikkakin omasta mielestä kollaasista tuli jotenkin epätyypillinen mulle..

   Poista
 5. Sisustus ja vaatteet sekä remontit kiinnostavat. ��

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva kollaasi! Mä luen vähän sekalaisesti laidasta laitaan sun juttuja, mutta varmaan eniten sisustushommia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun blogi taitaa kyllä olla vähän laidasta laitaan :D
   Mulla onkin nyt oikein sisustusvimmaongelmakärpänen, että eiköhän tässä pian jotain tapahdu!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥