lauantai 7. heinäkuuta 2018

Kalusteralli jatkuu makuuhuoneessa.

Lauantaimoikat! Alunperin minun piti tulla postaamaan nämä kuvat jo eilen, mutta porrastreenin jälkeen, vatsa täynnä teriyakilohta ja paistettua riisiä, vetäydyin kirjan kanssa tänne makuuhuoneen puolelle pötköttelemään.

Olin aivan satavarma, että nukahdankin siihen, kuten torstaina takkahuoneen nojatuoliin kirja sylissäni, mutta tällä kertaa unimasa jätti välistä.

Tällä hetkellä näitä vapaapäiviä toimistolta löytyy kaksi kappaletta viikossa. Olen sopinut tekeväni 60% työaikaa, joka tarkoittaa sitä, että meillä on aika hyvin aina joku kesälomalaisten kanssa kotona ja myöhemmin syksyllä taas mahdollisuus hoitaa erityisen asioita.

Vapaapäivät ovat nyt kuluneet täällä ihan kotosalla, vaikkakin menojalka vipattaisi jos johonkin suuntaan. Meillä on aika massiiviset pihahommat menossa, lähinnä puiden ja pensaiden karsimista ja pihan ilmeen selkeyttämistä.

Sadepäiviä olen taas viettänyt sisähommissa ja tänään aion yhdistellä noita kahta. Ohjelmassa on pikkueteisen tyhjennys, mattojen ja lattioiden pesu ja tavaroiden karsiminen jatkuu. Tarkoitus on jossain vaiheessa muuttaa pikkuisen tuon eteisen ilmettä ja tehdä sinne sekä lisätilaa että lisää säilytystilaa.


Perjantaina kuitenkin päätin siirtää olohuoneen peilin makuuhuoneeseen, sillä olin jo aiemmin nähnyt mielikuvissani, miten kivasti vastaava peili sinne kävisikään. Uskoisin, että maalaan nuo kehykset vielä valkoisiksi, alunperinhän ne ovat olleet mustanruskeat.

Ja hei päiväpeitto on edelleen käytössä! Työaamuina, kun aviomies jää vielä unten maille, päiväpeitto on usein petaamatta, mutta tykätään siitä molemmat edelleen. Ja juuri torstaina vaihdoin lakanat ja oikein odotin, että pääsen petaamaan nuo Tinkain pellavalakanat taas :)

Päiväpeittopostauksen löydät TÄSTÄ ja pellavalakanat TÄSTÄ.


Noh, tämän peilin siirron myötä olohuoneenkin ilme vaihtui. Jäimme miettimään, pitäisikö tässä siirtää vielä vitriinin paikkaa ja silloin sivupöytä tulisi taas vitriinin nykyiselle paikalle. Aikamoinen lumipalloefekti siis tämä kalusteralli.. :)

Mutta nyt sen pikkueteisen kimppuun, pesurit soimaan ja mäntysuopa tuoksukoon! Ihanaa kesäpäivää missä ikinä sitä vietätkään ♥

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis teidän makkari♡ mä oon miettinyt että oon ihan lasten season,kun käytän päiväpeittoa. Mutta meillä ei vaan toimi tuo homma ilman. Lapset juoksee suoraa pihalta meidän sänkyyn lueskelemaan kirjoja ym. Olis lakanat heti likaiset!
  Mattojen pesu ja se ihana mäntysaippuan tuoksu,niin parasta😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla <3
   Kyllähän tuolla viihtyy varsinkin nyt näiden kaikkien pienten uudistusten myötä :) Meillä taas ei ole ollut päiväpeittoa, mutta nyt kun se on, niin onhan se hirmu kätevä ja tosiaan niinkuin joku sanoi, tekee viimeistellyn ilmeen.
   Puhumattakaan siitä, miten paljon puhtaampina tosiaan lakanat pysyvät, vaikkakin vaihdan ne viikon välein :D

   Poista
 2. Ihanan rauhallinen teidän makkarin ilme <3 Meillä kanssa päiväpeitto on ihan must, en osaa olla ilman sitä, mutta onneksi rennon petauksen voi toteuttaa päiväpeitonkin kanssa. :)

  Ihan ohi aiheen, mutta teriyakilohen ohje kiinnostaisi kovasti! :D

  Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oon onnistunut :) Mustakin tuolla on sellainen rauhallinen ja seesteinen tunnelma <3 Vielä kun joskus saa nuo seinät muokattua, niin avot!

   Lohen tein tällä k-ruoka ohjeella:
   https://www.k-ruoka.fi/reseptit/teriyakilohta-ja-paistettua-riisia paitsi, että teriyaki kastikkeen tein itse, sillä meidän kaupoista ei löytynyt sitä gluteenittomana :)

   Kivaa viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 3. Kauniilta näyttää ja tuo peili sopii mielestäni hyvin tuonne teidän makkariin. Täällä on ollut kalusterallia keväästä saakka. En oikein osaa enää päättää, mikä näyttää parhaalta missäkin, joten taidan pyytää ulkopuolista silmäparia avukseni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3
   Tuotahan se on ja vielä kun jotkut tavarat ovat olleet vuosia paikoillaan ja yks kaks yllättäen niille keksiikin toisen paikan :D Ulkopuoliselle silmäparille myös nämä blogit ovat mainioita kanavia, eli kuvia vaan jakoon :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥