keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Raikkautta lastenhuoneeseen.

Facebook muistutti tuossa, että minusta ei ole kuulunut vähään aikaan juuri mitään. Noh, menihän tässä tosiaan maanantai ja tiistai vähän hiljaisempana.. :D Veikkaan, että kovinkaan moni ei jaksa näillä keleillä roikkua laitteilla, itsekin olen ollut "enemmän kirjoja, vähemmän tietokonetta" asenteella ja nauttinut olostani. Kun vihdoin on tarpeeksi lämmin, eikä tarvitse palella. Ihan mahtavaa, sanoinko jo!

Elämässäkään ei ole tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista tai maata mullistavaa, vaan ollaan tiputeltu tässä sellaista tasaisen mukavaa olemista. Päässä pyörii sen miljoona sisustussuunnitelmaa, eikä ainakaan mahdollinen käynti asuntomessuilla auttaisi sitä. Päinvastoin! Taitanee olla parasta pysyä kaukana tuosta sisustuksen mekasta..


Me Suomalaiset kuulemma hankimme usein liian pieniä mattoja kotiimme. Täytyy sanoa, että yhdyn tuohon täysin. Se kylläkin johtunee siitä, että monissa kaupoissa myydään vain 160x jotain mattoja ja mattoja tarvitsevat tilat suurenevat avarien sisustusratkaisujen myötä.

Voihan olla, että vakiokokoisten mattojen valmistus ottaa huomioon nykyiset, hurjan pienet makuuhuoneet ja suurempiin tiloihin tulisi hankkia mittojen mukaan. Mene ja tiedä.

Meillä makuuhuoneet ovat ihan ookoo kokoisia, mutta kyllä niistäkin löytyy ihan liian pieniä mattoja. Niinkuin esimerkiksi Pienimmän huoneesta. Kapea ja pitkänmallinen ruutuhyppelymatto on toki kiva ja idea hauska, mutta kokonsa puolesta aivan liian pieni.

Siinä missä isosisko sai työtuolin huoneeseensa viime viikolla, tilasin tasapuolisuuden vuoksi pienemmälle neitokaiselle maton. Pakkohan se oli, kun täydellinen yksilö käveli vastaan ja vielä alennuksella. Tilasin elloksen alesta söpön Joanna -puuvillamaton* 140x200cm koossa ja huonehan näyttää paljon paremmalta!


Matto itsessään on raikas yhdistelmä valkoista ja vaaleanpunaista ja täten aika monen pikkuprinsessan mieleen. Värivaihtoehtoja on myös harmaa ja tummansininen, eli ehdottomasti jokaiselle jotain :)

Pidän myös maton ohuesta materiaalista ja niin ipanakin. On hyvä leikkiä Petseillä ja muilla siinä istuen tai pötkötellen. Ehdottomasti nappiostos ja näyttäisi olevan alessa edelleen :)

Että nyt tämän postauksen myötä on saatu facebook tyytyväiseksi ja minä taidan jatkaa mukavaa hiljaiseloani nauttien näistä keleistä. Paitsi instassa, sieltä löytyy jatkuvasti uusia kuvia ja storiesiakin olen taas päivittänyt. Nähdään siellä!


*kaupallinen linkki

5 kommenttia:

 1. Meillä on ollut tämä sama valkoharmaana tyttären huoneessa yli kolme vuotta ja on kyllä ihan paras, kun on niin helppo pestäkin. Ihanalta näyttää myös hempeämpänä versiona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuollainen pro-sisustaja on mun kanssa samaa mieltä <3

   Poista
 2. Moi! Kivalta näyttää! Onko sinulla joku neuvo tai protokolla pölyjen pyyhkimiseen? Jos voisit vaikka kirjoittaa siitä joskus... meillä kun näyttää mielestäni tosi usein pinnat pölyisiltä, vaikka "juuri pyyhin"... tästä kyllästyneenä olemme pikkuhiljaa vaihtamassa vähän tummempia huonekaluja vaaleisiin, joka on kyllä hieman auttanut asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuota noin.. pölyjen pyyhkiminen taitaa olla omalla to do -listalla ihan viimeisenä ja silloinkin välttelen koko hommaa :D Vaaleus auttaa toki, mutta eihän se itse määrää vähennä. Vielä kun kuivataan kaikki pyykit sisällä telineessä, niin joskus voisi kuvitella meillä asuvan ihan hirveän pölykoiralauman :D
   Että taidan olla aika huono neuvomaan tässä. Imurointi päivittäin (myös tasot) ja tarpeeksi usein lattioiden kosteapyyhintä, niin vähenee kyllä. Ja sulkee silmänsä :D

   Poista
 3. Aivan ihana hempeä matto, iskee kyllä tämmöseen pastellivärien rakastajaan ��

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥