sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Sunnuntain sisustusinspis - 10 ihanuutta Jotexilta (sis. alekoodin)

(postaus sisältää kaupallisia linkkejä)

Tässä remontin tiimellyksessä on tullut laitettua kotia jonkin verran uusiksi muutoinkin. Sohva taitaa olla suurin muutos, mutta esimerkiksi eteiseen tarvitsimme uuden kuramaton ja käytyäni kylässä, inspiroiduin uudesta wc:n matosta. Oli kieltämättä kyllä sen aikakin jo.

Tällä hetkellä sohva kaipaa heittotyynyjen lisäksi uusia koristetyynyjä ja keräsin kollaasiin myös muita suosikkejani tai muuten tarpeelliseksi ajattelemiani juttuja.


Kaamoksen lyödessä pikkuhiljaa päälle huomaan ympäröiväni itseni kynttilöillä, lyhdyillä ja kohdevalaisimilla. Harvassa ovat ne hetket, jolloin kattovalaisimet ovat päällä. Siivousvalot ovat asia erikseen. Aamuisinkin on ihanaa sytytellä pieniä valaisimia ja koska meiltä löytyy älyvalaistus, saa ne tarvittaessa kaikki samasta katkaisijasta kerralla töihin lähtiessä sammutettua.

Aviomiehen siunauksella olen saanut luvan, jopa kehoituksen etsiä uudelle sohvalle vielä toisen ison viltin. Ja koska en pidä siitä, että koirat käyttävät vilttejä ominaan, sain perusteltua tarpeen vilttikorille. Eikös tämä ole klassinen win-win?


Luonnonmateriaalit kiehtovat edelleen nekin. Tosiaan eteisen kuramatto on juuttia ja laminaatin alta kaivettiin esiin aito puulattia. Petivaatteissa pellava tuntuu hyvältä ja aikalailla pesusta pesuun ne pyörivät käytössä.

Laitoimme kesällä myös Pienimmän huonetta kuntoon, sillä kieltämättä siitä tuli mieleen enemmän jokin asuntolan ankea koppi kuin lastenhuone. Hänen sänkynsä pidennettiin täysikokoiseksi ja päiväpeitoksi valikoitui suloinen vohvelikankainen viltti. Koodilla LOVEAUTUMN saat näistä ja muista ostoksistasi -20% alennusta tilauksen loppusummasta. Voimassa 7.10.2018. Yksi koodi / asiakas. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥