torstai 4. lokakuuta 2018

Torstain tunnelmia.

Tunnelmallista torstai-iltaa. Täällä on mennyt viimeiset pari päivää aikalailla täysin sänkypotilaana, olin nimittäin tiistaina hammasleikkauksessa. Useamman tunnin tuhosivat alaviisuria ja porasivat juuria irti leukaluusta. Voin kertoa, että olisin ollut lähestulkoon missä tahansa muualla!

Hammaskirurgi oli kyllä hommansa osaava, eikä operaatiossa ollut mitään valitettavaa. Siinä puoli-istuvassa asennossa kita ammollani valutin kyyneliä ja tärisin. Aikuinen ihminen. Mutta ei se mitään, en kuulemma ole ainoa.

Jälkipöhinät olivat nekin ihan kiitettäviä. Puudutus kesti lähes yöhön saakka ja kotiinviemisiksi apteekin kautta neljä eri lääkettä.


Sen ajan, jonka olen viettänyt hereillä, olen perehtynyt eri sarjojen tuotantokausiin pötkötellen vällyjen välissä. On kodittomia instagramilaisia, norjalaisia teinejä, laulajia keskilännestä, moottoripyöräjengejä ja vampyyreja.

Ruoan on pitänyt olla kylmää ja sosemaista ja tässä olisi ollut äärimmäisen hyvä sauma syödä terveellisiä vihersmoothieita ja saada parantumiseen tarvittavia vitamiineja. Sen sijaan, että olisin imenyt salaattia pillillä, söin jäätelöä. Koska voin.

Oikeasti en ole hirveästi makean perään. Tai siis karkki on asia erikseen! Mutta lähinnä tarvitsen yhden lämpimän ja suolaisen aterian päivässä, muuten voin pahoin. Eli yksi smoothie HK:n sinisestä, kiitos.


Mutta on tässä ollut aikaa muuhunkin kuin loikoiluun. Eilen pesin vessan ja tänään kuurasin kylppärin. Ruoanvalmistukseen ei ole energia riittänyt, mutta onneksi Saarioisten äidit tekevät ruoan joskus puolestani.

Oman ruokani tulisi olla seuraavat kuusi viikkoa sosemaista, ettei leukaluuhun tule murtumia. Voiko pizzan ja punkun laittaa tehosekoittimeen?

4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥