torstai 7. maaliskuuta 2019

Loppusanat.

En muista, milloin olisin aukaissut bloggerin viimeksi. Nyt avasin sen, sillä on loppusanojen aika. Omalta osaltani tämä blogi on kirjoitettu tällaisenaan. Saatan joskus palata, mutta tämän nimenomaisen blogin, la petite princesse blogin tarina sellaisenaan on tullut päätökseen.

Kirjoitin blogia vuosia ja annoin sille paljon itsestäni. Sain vastalahjaksi paljon. Ystäviä, tuttuja, kokemuksia ja yhdenlaisen elämänvaiheen. Sain muistoja ja tarinan, oman tarinan. Meidän tarinan. Materiaalia, joka on kuin päiväkirja ja josta voin katsoa, kuinka vuodet meitä kohteli. Pintapuolisesti kylläkin.

Tein blogin lopetustyötä pitkään, sillä kärsin fomo:sta. Fear of missing out:sta. Pelkäsin jääväni paitsi ja ulkopuolelle. Lopetustyön edetessä ymmärsin, että en jäisi mistään kuitenkaan paitsi. Mistään oikeasta, mistään merkityksellisestä. Päinvastoin. Saisin paljon enemmän.

En halua kirjoittaa niksi-pirkkaa, jossa kerron miten tehdään jotain nopeasti ja helposti. Ottaa kuvia kukkaruukusta seitsemästä eri suunnasta. Päivän asun jaan vastaisuudessakin, tosin instagramissa. Meidän kodista voi katsoa kuvia tulevista sisustuslehdistä ja hei! Jos olet ystäväni, soitellaan. Nähdään ja vaihdetaan kuulumisia. Niitä ei tarvitse lukea blogista.

Minulla on edelleen paljon annettavaa, paljon sanoja ja ajatuksia. On kivoja lastenvaatteita, matkakohteita ja niitä life hackeja. Vastaisuudessa ne löytyy instagramista, olisi kiva nähdä sinut siellä!

Olen vuoden alusta siivonnut pikkuhiljaa sosiaalista mediaani. Poistunut ryhmistä, perunut sivutykkäyksiä, siivonnut kaverilistaa ja poistunut joistain palveluista kokonaan. Sekin on tuntunut hyvältä.

Rehellisesti sanottuna avatessani bloggerin tätä postausta varten meinasin sulkea sen samantien. Lopettaa sen, mitä olin aloittamassa. Koska pelkäsin. Mutta minulla ja la petite princesse -blogilla ei ole toisillemme enää annettavaa. 

Nyt haluankin kiittää teitä kaikkia lukijoita, joita olen matkani varrella saanut ilahduttaa, inspiroida, tukea ja mukanaelää. Te olitte tärkeä osa blogia. Kiitos teille myös rohkeista sanoista kun niitä tarvitsin ja kiitos vitseistä ja naurahduksista. Kiitos myös teiltä saamistani vinkeistä ja inspiksistä.

Tämä vuosi on muutosten aikaa ja se alkaa nyt.


ps. kuva on muuten otettu hieman yli viikko sitten Teneriffalla, kun olimme lähdössä bongaamaan delfiinejä valtamerelle. the times we had. 

11 kommenttia:

 1. Kiitos kivoista blogivuosista! Samoja mietteitä itsellänikin. Onnea muutoksiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kiva tutustua sinuunkin <3
   Ja kiitos! Törmätään instassa :)

   Poista
 2. Rohkea ja varmasti oikea päätös. Oli ihanaa tutustua sinuun, bilettää niissä Blogiringin bileissä�� ja lukea blogiasi.
  Itsekin olen siirtynyt Instaan, blogia en ole vuosiin päivittänyt mutta itsellä ei ole ollut vielä ”rohkeutta” sanoa loppusanoja.
  Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Terhi sinuun ja kyllähän me pidetään jatkossakin yhteyttä :)
   Tämä päätös tuntuu hyvältä ja olen iloinen, että sain rohkeutta tehdä sen vihdoin. Pidin pitkään takaporttia auki, mutta nyt on aika sulkea se. Ehkä jotain uutta ilmaantuu tilalle <3

   Poista
 3. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. <3
  Ja, tavataan instan puolella! <3

  VastaaPoista
 4. Päätös oli varmasti vaikea tehdä. Itsekkin huomasin, että olen viimeksi päivittänyt blogia tammikuun alussa. Instan puolella sua seurailen, kiva kun jatkat siellä :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. On suurta rohkeutta ja viisautta tehdä blogin osalta joskus vaikeitakin päätöksiä, kun niiden aika on. Mieluummin rehellisyys itseä ja lukijoita kohtaan kuin tiskiveden jatkuvaa lämmittämistä turhanpäiväisistä aiheista ja kiviriipan vetämistä perässä.

  Blogi ja blogistania ei ole koko elämä - ei, vaikka se joskus meistä bloggaajista tuntuukin siltä. Olet hyvä osoitus, että arki rullaa bloginkin jälkeen. Jopa antoisampana ja antavampana kuin blogin kanssa.

  Kaikkea hyvää ja ihanaa <3. Instan puolella yhä nähdään - ja ehkä joskus muutenkin <3. Love!

  VastaaPoista
 6. Vähän laahaavaa omaki blogi on nykyään mutta haasteet innostaa jatkamaan, tai siis niiden ylläpitäminen :)

  VastaaPoista
 7. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥