maanantai 10. toukokuuta 2010

Äiti

Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut kaikille äideille ♥ Toisille tämä oli jo mones, toisille vasta ensimmäinen. Ihana joka tapauksessa. Toivottavasti kaikki äidit saivat eilen ansaitsemansa kohtelun ja hemmottelun.
Olen todella pahoillani myös pienestä blogitauosta. Meillä on ollut hieman huolia ja murheita. Toivotaan, että ne selviävät pian ja samalla taas taivas selkenee pilvistä.
Mutta siihen äitienpäivään... Nopsteri ja Tirppana muistivat minua päiväkodissa tekemillään lahjoilla. Nämä itsetehdyt ovat kyllä niitä parhaita! Niissä on aina se ajatus mukana ♥
Kehykseen oli laitettu kuva ja koristeltu se merihenkisesti simpukoilla, pastalla ja massalla. Ihanuus!
Ja pieni picassoni oli maalannut kauniin maalauksen. Pääsin ulos syömään sisilialaista ruokaa ja vietimme yhteisen päivän perheen kesken. Parasta!
Minusta olisi kiva kuulla, miten muita muistettiin?1 kommentti:

  1. Mä sain lapsilta itse savesta/massasta muotoilluista helmistä tehdyn korun ja perhostaulun. Kukkia toivat myös. Muuten äitienpäivä menikin sitten mun konserttivalmisteluissa - laulettiin Vernissalla - ja sen jälkeen porukoilla grillaamassa. Ihan mukavaa, jos aamupäivän kiukuttelua ei lasketa ;)

    Aivan ihana tuo valokuvakehys!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥