maanantai 31. toukokuuta 2010

Hooked on Monday evenings

Koska Täydelliset naiset jää kesätauolle, odotan nelosen tarjoavan vähintäänkin yhtä viihdyttävää katsottavaa. Maanantai-illat vaan ovat sitä parhautta, väsynyt viikon aloitus, sohva ja tv.. Minä ja tv elämme symbioosissa ja takamukseni on kasvattanut juurensa sohvaan.
The Good Wife ottaa haltuunsa naikkosten jättämän aukon. Kuinka moni aikoo katsoa ensimmäisen jakson? Entäpä jäädä seuraamaan? Ja vielä joku saattaa olla tätä jo katsonutkin, muistaakseni reilu 25 jaksoa tätä on nyt ulkona, ensimmäistä kautta siis..
Näyttelijäkaarti lupaa ainakin viihdytystä ja Chris Noth nyt vaan on ♥ Olen luvannut itselleni, että täydellisiä naisia ei ladata netistä. Se kuuluu maanantai-iltoihin. Ja mitä ihmettä muka sitten katson syksyllä?
Mitä mieltä olette sarjan aiheesta? Mikä on oma lempparisarjasi?
Ja niin... koska tv:tä katsoessa ei saa napostella (mitä ne ravitsemustietäjät muka oikeasti tietää:)), syön sitten kunnolla. Niinkuin eilen. Siis kuvastakin jo näkee, että pelkkää kasvistahan tuo on..?

Alla myös tämän päivän aikaisempi postaus! Oikeasti alkuperäinen idea oli tehdä vain tämä, mutta saattoi unohtua.. Syytän siitä sokerinpuutetta!

3 kommenttia:

 1. Hei tonhan voisi vaikka katsoa :) Täykkärit nautin aina ja vain ja ainoastaan boxeina, koska en kestä odottaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. mä ainakin aion katsoa ton uuden sarjan!

  VastaaPoista
 3. Viivu:

  ysiltä vaan sohvannurkkaan, täällä on yksi tenava untenmailla ja yksi jäljellä odottamassa unimasaa, äidille siis rauhallinen ilta tiedossa :)
  oletko tilannut jo uuden kauden täydellisistä?

  lattenainen:

  kiva, lisää seuraa!

  KERTOKAAHAN SITTEN MITÄ TYKKÄSITTE? ps. kiersin ja kaarsin herkkulakkoa ja sain tyydytettyä sokerinhimoni!! miten? kerron huomenna ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥