tiistai 11. toukokuuta 2010

Oottekos nähneet tän?

Vinkkinä ihan jokaiselle, ennenkaikkea äideille, jotka lotraavat veden kanssa vähän väliä..
Tilasin Avonilta aivan mahtavan käsivoiteen. En olisi edes tiennyt tämmöisen olemassaolosta, ellen olisi lääkärin odotusaulassa penkonut käsiini vanhaa naistenlehteä. Kyseisessä numerossa oli kattava testiryhmä erilaisista käsivoiteista ja päätinkin kokeilla. Hinta ei tosiaan päätä huimannut...
Tekee juuri, kuten lupaa. Eli kuin muodostaisi näkymättömän käsineen suojaamaan kättä. Jättää kädet todella pehmeiksi, sekä imeytyy nopeasti (johtunee myös kuivista käsistäni..) Tuoksu on hyvin mieto, eikä häiritse muun kosmetiikan käyttöä. On nimittäin kurjaa tuoksua käsirasvalle, sekä hajuvedelle, sekä kosteusvoiteelle, sekä deodorantille... Tiedätte varmaan :)

Mikä on sinun vinkkisi? Semmoinen supertuote, jonka pitäisi löytyä meiltä kaikilta?

4 kommenttia:

 1. Mulla on myös avonin käsirasva, joskin vähän eri mallia, mutta tykkään todella paljon :) (niinkun niiden muustakin kosmetiikasta)

  VastaaPoista
 2. mine: joo, minullakin on sellainen lila avonin käsirasva ja sitten sellaista ruskeasokeri jalkarasvaa olen kanssa avonilta käyttänyt, tuoksun takia :) mutta tämä pesee kyllä 6-0 ihan kaikki!

  VastaaPoista
 3. Hei tää oli hyvä postaus! Olen nimittäin just tällä viikolla lähdössä ystäväni kanssa tutustumaan Avonin kosmetiikkaan. Noi hinnat vaikutti tosiaan edullisilta kun selasin kuvastoa, ja kiva kuulla, että tuotteetkin on hyviä! Täytyy laittaa ostoslistalle :D

  VastaaPoista
 4. Viivu: suosittelen kyllä lämpimästi :) Kiva kuulla, että olette menossa tutustumaan noihin tuotteisiin, koska olen itse ollut oikeastaan kaikkeen tilaamaani tyytyväinen.
  Toivottavasti teillä on mukava ilta!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥