perjantai 4. kesäkuuta 2010

Carpe diem!

Eilen oli upea sää! Päätin yllättää lapset.. Kun hain heidät päiväkodista, ilmoitin, että menemme kaupan kautta, ostamme eväät ja lähdemme kivaan puistoon niitä tuhoamaan.
Paikkana ei ollut ihan meidän lähipuisto vaan vähän kauempana. Yksi suosikeistani, kun asuttiin edellisessä kodissa.
Täällä on todella vanhoja tammia. Syksyllä ipanat menevät sekaisin leikkiessään oravia ja kerätessään terhoja. Niitä on aivan mielettömästi!
Ette usko, miten ylpeä kaksivuotias Tirppana oli itsestään, kun uskalsi mennä tuosta. Iski innostus! Siitä mentiin monesti :)
Äiti! Ota kuva, kun minä hyppään! ..Valitettavasti äiti ei tällä kertaa ihan onnistunut..
Menu:
Kinkku-cheddar salaatti
Patonkia ja tuorejuustoa
Nakkeja ja lihapullia
Pillimehua ja velliä
Mansikoita ja korvapuusteja
Pikainen käynti postilaatikolla hakemassa luettavaa mukaan
Osasin tarttua hetkeen ja nauttia siitä! Tehkää tekin niin!

2 kommenttia:

  1. Ihana :) Yksi rakkaimmista lapsuuden muistoistani on vähän samanlainen. Meillä oli tosi vanha auto, joka joskus (usein) temppuili. Kun se sitten ei lähtenyt käyntiin, oli käveltävä kotiin päiväkodista (n. 4-5km). Matkan varrella miniretki äidin ja pikkusiskon kanssa puistonpenkillä istuen, keltaista jaffaa ja sämpylöitä huoltsikalta. Pienistä asioista syntyy suuria muistoja <3

    VastaaPoista
  2. Soccermom:

    Tuo on niin totta! Vaikka aikuisesta ei tuntuisikaan ihmeelliseltä, lapselle se on suuri kokemus. Pitäisi taas opetella nauttimaan ihan yksinkertaisita asista itsekin, toisaalta, eilen kyllä nautin!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥