maanantai 21. kesäkuuta 2010

Eräänlainen sunnuntai

Mitä kaikkea kuuluu ihanan raukeaan sunnuntaihin? Ainakin petaamaton sänky, johon saa kuka tahansa käydä väsyn tullessa peittojen alle.
Herkuttelua ehdottomasti! Mansikoita menisi niin paljon, kuin vaan jaksaa kaupasta kantaa. Niin ja melonia myös.
Kun koko päivä on vapaa aikatauluista ja aurinko paistaa lämpimästi. Meinasin kirjoittaa, että voi kuunnella luonnon ääniä ja keskittyä, mutta oikeastaan me kuuntelimme koko viikonlopun paikallista rock festivaalia, joka järjestettiin noin 200m päässä.
Telkkarista ei tule kesällä oikeastaan mitään katsomisen arvoista, suosittelen kaivamaan kirjan kaapista.
Istutetaan hiekkalaatikolle "perunoita"
Voi myös antaa nelivuotiaalle skeittilaudan ja kehittää itselleen rytmihäiriöitä.
Etupihan keinujen vieressä on valtavat pensaat näitä juhannusruusuja. Voitte vain kuvitella, miten huumaavan herkullinen tuoksu meitä ympäröi.
Käytiin kävelyllä ja poikettiin videovuokraamoon. Tai siis elokuvavuokraamoon, ei sieltä videoita saa :)
K-Supermarketista löytyi lapsille omaa herkkua, meni kuumille kiville!
Nojoo.. Sohva ei ehkä ollut ihan paras paikka syödä näitä... Onneksi on pesukone!
Takapihan remontti alkaa valmistua ja nyt sinne pääsee jo leikkimään. Pallon metsästystä ruokaa odotellessa.
"Heitän tän tonne ja sinä haet, jooko?!"
Iltaruuaksi vielä grillattiin. Suosittelen itsetehtyä leipää grilliin, sivele hieman oliiviöljyä, laita viipale tomaattia ja yksi pala grillattua halloum-juustoa, nam!
Ainakin Vataja tekee grillimakkaraa, jossa ei ole säilöntäaineita, eikä mitään muitakaan arveluttavia ainesosia, mitä julkisuudessa on viimeaikoina pyöritelty. Oma suosikkini on bratwurst, siitä tulee lapsuus ja linnanmäki mieleen ♥
Mistä on sinun sunnuntaisi tehty?

2 kommenttia:

  1. Minun sunnuntaihin kuului aurinkoista ulkoilua lasten kanssa, loikoilua parvekkeella, pari kävelylenkkiä ja vähän jumppaa, pyykinpesua, herkuttelua myöskin, iltasauna ja piikkimatolta rentouttavaan uneen...

    VastaaPoista
  2. jarna:

    kuulostaa ihanalta! tuo jumppa/lenkki olisi kanssa houkuttanut, meillä meni vaan ruuat niin hassusti, että ei oikein olisi onnistunut :(

    minä kanssa haluaisin oppia käyttämään tuota piikkimattoa, juurikin sen rentoutuksen takia, mutta tosiaan omat kokemukseni ovat vähän.. noh.. erilaiset :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥