maanantai 14. kesäkuuta 2010

Marjamuistoja

Ihan yllätyksenä, selaillessani uusinta pilttipiiri-lehteä löytyi viimeisiltä sivuilta tällainen. Siis tiesin, että nämä kuvat kiersivät ympäri suomea, kirjastoissa näyttelyissä, mutta yllätyksenä tuli se, että olivat esillä myös lapsimessuilla, sekä nyt painettuna lehteen. (Kuvan henkilöt eivät liity tähän)
Siellähän se meidän Tirppana on, ison kuvan vieressä ihan keskellä tuo pieni epäselvä metsäläinen hiippapuku päällään, syksyisellä sieni- ja marjaretkellä. Alakuvassa tuo ihan keskimmäinen, ulkoneva.
Mukava yllätys ja tuo muistot mieleen tuosta päivästä.
Ihan huurteinen maasto, jo syksyä ilmassa. Pakkasen puremat marjat olivat makeita mutustaa. Eväät ja lämmin mehu, ensimmäinen metsäretki, löytämisen riemu! Illalla kävimme kuujuhlassa ja näimme lohikäärmetanssin..
TERVETULOA UUDELLE LUKIJALLENI ♥

4 kommenttia:

 1. Heippis,

  Ihana blogi sulla! ihan mahtavuutta. Kiva lueskella juttuja ja katsella kuvia. Edelleen ihania leipomuksia ja kaikkee...Keep it going! Nostan hattua myös viitseliäisyydestäsi, liikut,kokkaat,leivot,sisustat,matkustelet ja tosiaan hoidat tän kaiken keskellä kaksi lasta ja kodin! mii laik :)

  VastaaPoista
 2. Niina:

  Kiitos kauniista kommentistasi, piristit maanantaipäivää ♥

  VastaaPoista
 3. Minäkin löysin uuteen kivaan blogiin! Kauniita kuvia, luin heti kerralla monta sivua vanhoja juttujasi. :-)

  VastaaPoista
 4. Jassu:

  Kiva, että löysit tiesi tänne, toivottavasti viihdyt. Ja kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥