keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Paddan

Ohessa hieman kuvaspämmiä Göteborgin matkalta. Meillä oli käytössämme Göteborg-kortti, jonka hintaan sisältyi erilaisia aktiviteetteja. Suosittelen korttia lämpimästi, jos olette kaupungissa viikonlopun. Kortilla saa mm. matkustaa julkisilla 48h "veloituksetta", pääsee sisään huvipuistoon, museoihin ja näkee sightseeneja.

Paddan on yksi tapa tutkia kaupungin historiaa ja arkkitehtuuria. Kyseinen lautta on avoin, joten viileämmällä säällä päälle vaatetta. Matkalla on myös hyvä muistaa pienen kastumisen mahdollisuus. Paddan putputtaa pitkin kaupunkia halkovaa jokea ja lopuksi myös poikkeaa merelle. Matkalla on kaksi niin matalaa siltaa, että matkustajia kehoitetaan nousemaan penkeiltä ja menemään paddanin lattialle.
Tuuli tuiversi hiukset harakoiden potentiaaliseksi laskeutumispaikaksi. Huivi oli todella tarpeen! Vielä parempi, jos sen olisi kietonut hollywoodmaisesti päähänsä, kuten avoauto ajeluilla :)
Täällä sijaitsi rakennus numeroltaan 17 ½. Koska aikoinaan numerointi aloitettiin kadun molemmista päistä samaan aikaan, loppujen lopuksi oli jäljellä yksi numero ja kaksi rakennusta. Eivät olleet ilmeisesti silloin vielä kuulleet vaihtoehdoista A ja B ;)Jos tulpan ottaa irti, uppoaako kaupunki?

Göteborg wheel n. 8e / 15 min

Astetta rockimpi paatti

Lipstick tower
Kirahvi?

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt minäkin haluan Göteborgiin.

    VastaaPoista
  2. Carula Q:

    Matkaan vain :) Viikonloppuna ensin Tukholmaan nauttimaan häähumusta ja siitä suorinta tietä Göteborgiin!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥