tiistai 3. elokuuta 2010

Ikkunaostoksilla

Vaikka meillä onkin julkisivuremontti menossa, onneksi kyse ei ole ihan fyysisesti ikkunaostoksista, vaan lähinnä haaveilusta. Kartoituksesta. Mahdollisuuksista. Mietin uutta astiasarjaa.. Onko vanhassa sitten jotain vikaa? No EI. Olen vain nainen. Sitäpaitsi mitä järkeä on kerätä enää täyttä sarjaa? Tietysti lapsiperheessä muutama varakappale ei ole pahitteeksi, varsinkaan jo lopetetusta astiastosta, tai siis väristä.
Tykkäisin kovasti Villeroy & Bochin New Wave astiastosta, joka on ylimmäinen kuva.
Arabian KoKossakin on sitä jotain, mikä minuun vetoaa. Ehkä linjakkuus? Yhdisteltävyys?
Pentikin Vanilja on myös huippukaunis. Kaikissa näissä on vähän samaa, vaikka ovatkin ihan erilaisia. Onko se väri ja muotokieli, jotka tekevät niistä niin vetoavia? Nimittäin vanilja edustaa enemmän romanttisuutta, kun taas KoKo esimerkiksi on aika puhdaslinjainen ja yksinkertainen.
Nämä meillä on nyt. Arabian Illusiat, lilana. Sitten löytyy myös muumeja, olen niihin koukussa!
Ja Nanny Stihl:n suunnittelemat Mangotkin kelpaisivat.. Pitääköhän tässä alkaa suunnittelemaan häitä? Talokaupoillekin ja näinollen tupaantuliaisia viettämään päästään vasta ensi kesänä.. *huoh*
Niille, jotka ihmettelee näiden viimeaikaisten postausten kuvia, lähinnä sitä, että missä omat kuvani on (..i know.. häiritsee minuakin..), kerron, että kamerani ei ole ollut viimeaikoina yhteistyökykyinen. Sillä taitaa olla asenneongelma lomaltapaluun suhteen..
TERVETULOA MYÖS UUDELLE LUKIJALLENI ♥

3 kommenttia:

 1. Heippis!
  Löysin blogisi toisen seuraamani blogin kautta, ja ihastuin heti. :) Mutkattomia, aitoja tekstejäsi on ilo lukea. :)
  Syy miksi kommentoin juuri tätä postausta kommentoin, on että itsekin RAKASTAN KoKo-sarjaa. Hamstraan sitä itselleni aina kun mahdollista. KoKon teekuppeja käytän kahvikuppeina Nero-lautasten kanssa. Jos kiinnostaa, kuvan löydät postauksestani Rhubarb Love ;)
  -Josefiina *

  VastaaPoista
 2. Josefiina:

  Kiitos ja tervetuloa! Toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

  Tulen käymään vastavierailulla!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥