torstai 26. elokuuta 2010

Run, Princesse, Run!

Yksi lempiharrastuksistani on liikunta. Oikeastaan mikä tahansa liikunta tai urheilu, paitsi penkkiurheilu. Jännää, että tykkään urheilla, mutta sen katsominen ei voisi kyllä kiinnostaa lainkaan..
Olen ilmeisesti narissut kotona tarpeeksi edellisten juoksukenkien surkeudesta, koska Tampereen tuliaisina toi Muru uudet popot. Supermahtavat! Kyseessä on Nike + juoksukengät, joihin saa asennettua älysirun. Sirun toiminta-ajatuksesta voitte lukea lisää tästä linkistä.
Onnesta soikeana avasin paketin ja yllätys oli vielä mukavampi, kun sieltä paljastui myös juoksutasku. Tätäkin olen huokaillut *voikun oisi*, nyt on!
Onhan kunnollisissa juoksuhousuissa ja -paidoissa paikat soittimelle. Jotenkin vaan tykkään tällaisesta erillisestä enemmän. Kaipa se on makuasia..
Tämä on siis käteen kiinnitettävä versio.
Kyseisiä juoksukenkiä aion käyttää myös bodyattack -tunnilla. Se perustuu juoksemiseen, pomppimiseen ja muutoikin hyvin liikkuviin askeleisiin, joten hyvät kengät on tärkeät. Täytyy vaan pitää puhtaudesta hyvä huoli.
Piuhakeijullekin löytyi muuten selitys. Sekin oli Muru, pirulainen sekin :)
Tiedän, että ainakin yksi lukijoistani juoksee. Käynyt jopa maratonilla, wau!
Onko kukaan kokeillut ns. juoksukouluja? Tai jotain tekniikkatunteja ottanut?
UUSI LUKIJAKIN ON TAAS TULLUT ♥

6 kommenttia:

 1. Vau, komeet menopelit sulla! Ja ihana Muru kun tuollaisia sulle ostelee ;) Mulla odottaa käyttämättömät Asicsit laatikossa, pitänee kohta vaihtaa niihin kun aika monta kilsaa on tullut taaperrettua nykyisillä Nikeilla - mitkä on olleet kyllä tooosi hyvät!

  Mäkin olen tuuminut alkavani käyttää juoksukenkiä myös combatissa. Pitäis joskus testata miltä tuntuvat siellä..

  terkkuja lähettelee se yks "maratoonari" ;))

  VastaaPoista
 2. Marja:

  Kuinka kauan muuten harjoittelit maratonia varten? Laitatko mulle joskus vaikka mailia ja kerrot vähän aikataulustasi, jos viitsit ja jaksat.. Kiitti ♥

  Noilla Nikeillä on muuten tosi hyvä juosta, ihan kuin pomppisi ilmassa :)

  VastaaPoista
 3. yleisurheilu vuosina tuli kokeiltua jos jonkinmoista juoksutekniikka koulua, valkkujen ohjeistuksella, oli ihan kivaa :) enemmän kuitenkin tykkään juosta miten tykäään ;)

  ja sais munkin muru yllättää mut noin, kivasti tehty :)

  VastaaPoista
 4. mine:

  tuo on huippua, jos on mahdollisuus saada siihen juoksuun jotain tekniikkaa! luulen nimittäin, että juoksen tasan väärin :) kivaa se silti on..

  Muru on kyllä suurimman osan ajasta kullan arvoinen ja ne pienet pippurisuudet meidän välillä antavat lisäpotkua!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtistossut, wau! Täytyy ehkä laittaa toivelistalle omalle murulle, kun reissaa rapakon takana tiuhaan.

  Kerro sitten kokemuksia toimiiko kuinka käytössä. Oon itse innostunut juoksusta vasta vuosi sitten, eikä vielä mitään maratonhaaveita (edes puolikkaita) ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. 15 kilsaa menee jo ihan kevyesti.

  VastaaPoista
 6. Laura:

  tähänastisessa käytössä on tosi hyvät. pehmeät ja joustavat juosta, nuo on siis tarkoitettu hiekalle. ilmastointi kengissä toimii älyttömän hyvin, ei enää märkiä sukkia!

  suosittelen näitä oman käyttöni perusteella ja lisäosien oston jälkeen todennäköisesti suosittelen vielä enemmän :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥