torstai 19. elokuuta 2010

Syksy onkin oikeastaan aika kiva

Tänä aamuna oli ihanan kirpeä ilma. Ehdottomasti olisi vaatinut vaikka jonkin ihanan neuletakin. Enhän minä reppana osaa pukeutua ilmojen mukaan, autossa on aina hyvä ilma.
Syksyllä on tarjolla kaikkea ihanaa! Ihania kukkia, sellaisiakin jotka kestää talven yli. Vinkkinä muuten, että callunat ei ruskistu samanlailla, kuin kanervat.
Kesää laitetaan pakettiin ja kaikkea kesään liittyvää myydään alella. Kuvassa komeileva punottu ruukku löytyi kodin ykkösen alesta, alle eurolla! Eli käykääpä kurkkimassa!
Tämä kyseinen pallokrysanteemi hengailee meidän keittiön ikkunalaudalla. Kivasti pysyy tuossa ulkopuolella. Siihen onkin jo suunnitteilla myös talviasetelmat.
Meidän takapihalla on myös järjettömän kokoinen vaahtera. Tämähän tarkoittaa upeaa väriloistoa pian. Tai, no.. tarkoittaahan se myös aikamoista haravointia.. Haravointi on oikeastaan aika kivaa hyötyliikuntaa.
Pajuobeliskia on aikaisempina kesinä koristanut kiipeilevät herneet. Tänä vuonna meillä on se iki-ihana julkisivuremppa, joten aika alaston olo varmaan.. Pian sekin saa pimeän ajan valot. En suostu luokittelemaan niitä vain jouluvaloiksi.
Ja saahan syksyllä myös aika kivaa omenapiirakkaa. Ja omenahilloa. Ja omenamehua... Olen laittanut tutuille viestiä, että jos hukutte omenoihin, niitä voi minulle kantaa. Teen niistä kaikenlaista ja kiitokseksi siitä riittää ehkä sinullekin :)

8 kommenttia:

 1. Nätin näkönen piirakka. Minäkin ajattelin tänä vuonna tehdä omenahilloa, jos kotimaisista ompuista riittää...

  Callunoista sen verran, että voin allekirjoittaa vinkkisi. mulla oli niitä viime syksynä partsilla, josta keräsin ne pois vasta keväällä. Olivat tietty pystyyn kuolleita, mutta väri oli pysynyt hyvänä, eivät olleet ruskistuneet :)

  VastaaPoista
 2. Chatrin:

  Kiitti! Minustakin piirakasta tuli onnistunut, varsinkin maultaa!

  Callunoita tulossa meillekin, harmittaa ne ruskeat kanervat :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olen jonkin aikaa lukenut blogiasi taustalta ja nyt päätin kirjautua lukijaksi.
  Aivan ihana tunnelma sun sivuilla ja teillä on kaunis koti ja tykkäät todella panostaa sisustukseen.

  VastaaPoista
 4. Minna J:

  Kiva, että liityit seuraan :) Kiitos kivasta viestistäsi. Minusta kotona pitää olla sellaista, että siellä on hyvä olla. Aamulla kun herää ja kävelee vaikkapa keittiöön saa hymyillä ja olla tyytyväinen siihen mitä on :)

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyikin kiva blogi taidan liittyä heti lukijaksi, kaunita kukkia ja herkullisen näköinen tex mex kakku sitähän voisi kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Hanna:

  Tervetuloa!

  Kokeile ihmeessä tuota texmex-kakkua! Tosi hyvää :) Ihan ehdoton esim tupaantuliaisiin tai illanistujaisiin

  VastaaPoista
 7. Kiitos, pitääkin kokeilla kakkua kun on nuo kolmekymppis juhlat tulossa ensi kuussa.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia! Mä olen antanut meidän kesäkukkien pikkuhiljaa lakastua ja odotan myös että saan callunat aseteltua kuistille ja lyhtyjä luomaan syystunnelmaa...

  Piristävää, että tuossa yhdessä laatikossa luki "yrtit" -yleensä kun kaikkien tekstien pitää jostain syystä olla in english:)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥