sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Voikukkatahrat pois vaatteista helposti ja varmasti.


Siis voikukka nimittäin.
Tiedätkö millä lähtee?
Minäpä tiedän ja kyllä lähtee!
Ne ihanat mustat renkaat vaatteissa,
rakkaudella niihin hankitut.
Äiti!
Katso mitämäkeräsinsulle!


Se on kuulkaat Vanishia ämpäriin ja kuumaa vettä päälle!
Vaate sinne ja anna liota yön yli,
sitten koneeseen, vielä hieman pinkkiä pesään.
Sillä lähti!
Kiitos Vanish!

ps. ihan ilmatteeks mainostin,
onpahan vaan niin paras tähän.

6 kommenttia:

 1. Pitääkö laittaa heti likoamaan kun tulee se voikukkatahra vai lähteekö vanhatkin jo moneen kertaan pestyt tahrat? Meillä on pojan pari paitaa ja yhdet uudet shortsit ihan voikukassa...

  VastaaPoista
 2. Heidi:

  Ei tarvitse heti laittaa. Tällä lähtee vanhatkin, sellaiset tahrat, joita on ensin yritetty epätoivoisesti tabortilla ja sappisaippualla saada ja pariin kertaa koneessa rallatettu.
  Vaihtoehtoisesti voit ostaa kirparilta sen ihanan mekon, jossa on karmea voikukkatahra, liota vanish vedessä ja uusi mekko :)

  VastaaPoista
 3. Tuli heti mieleen, että aivan kuin mainoksessa :D Nasevasti sanottu :) Ja täysin samaa mieltä kanssasi. Jos tällä aineella ei lähde, niin peli on menetetty.

  VastaaPoista
 4. Mia:

  Joo, nyt kun luin niin ihan kuin mainoksesta :D Minusta edes kloorilla ei saa näin hyvin tahroja pois ja värilliseen sitä onkin turha käyttää..

  VastaaPoista
 5. Haa, luin ekaa kertaa sun blogia ja heti mahtivinkki :)! Siis selvisi sekä se, mitä ne rinkulat (mitkä ei lähde pois :() lasten vaatteissa on sekä se, että millä ne lähtee pois! Thanks :)!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi:

  Kiitos :) Itsekin kalastelen usein käytännön vinkkejä ja parasta on kyllä jakaa toimiva vinkki eteenpäin. Kerrohan toimiko sinulla?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥