tiistai 3. tammikuuta 2012

Iphone ja raskaus

 Iphonelle löytyy monta kivaa raskausaiheista appsia ja tietenkin pakollinen ultrakuva taustakuvaksi. Ettei vaan tässä pääse unohtamaan, että on raskaana..
Tällä hetkellä käytössä on:
- What to expect
- Pregnancy Tracker
- Contractions
- Libero

(nämä kaikki ovat ilmaisia ja helposti haettavissa omaan puhelimeen)

Minulla oli myös vauva-lehden oma apps (maksullinen), josta pidin myös kovasti, mutta joka puhelimen ja sen tilin päivityksen vuoksi julistettiin kadonneeksi, enkä viitsinyt sitten uudestaan ostaa. Vauvan apps on luultavasti monipuolisin näistä kaikkine nimiehdotuksineen.
 Englanninkielisistä varmaankin mieluisin on What To Expect, joka kertoo infoa sekä päivittäin, että viikoittain. Lisäksi siihen voi ladata kuvia ja pysyy jopa kartalla tarkoin omista raskausviikoista. Tämän kolmannen kanssa kun oma muistini on sitä luokkaa, että muistaa suurinpiirtein täydet viikot tarkistettaessa. Ensimmäisestä muistin tarkasti myös plus päivät <3

Pregnancy Trackerissa mukavin ominaisuus taitaa olla kick counter, eli aina kun murunen potkii, sinä painat nappia. Näissä saa aikansa kyllä kulumaan!
Viimeisin, jota en ole vielä käyttänyt, vaikka pieniä supisteluja onkin, on Contractions. Tämä sovellus laskee supistusten välit ja kestot. Hurjan helppoa synnärille soittaessa sitten kertoa vastaukset kysymyksiin. Ensimmäisen kanssa nimittäin aikoinaan merkattiin ruutupaperille <3

Onko joku täydellisen tarpeellinen raskauteen liittyvä apps, joka minulta on jäänyt huomaamatta?

2 kommenttia:

  1. sit on semmonenki ihan kiva appsi iphoneen ku My Pregnancy :) kans ilmainen. Sieltä löytyy mm. videoita ja kaikkea muuta kivaa ja joka päivälle jotain uutta. Mulla on nyt käytössä se maksullinen suomenkielinen, se on kyl ylivoimasesti kaikista parhain, harmi ku sulla on se mennyt hukkateille.

    VastaaPoista
  2. sit on semmonenki ihan kiva appsi iphoneen ku My Pregnancy :) kans ilmainen. Sieltä löytyy mm. videoita ja kaikkea muuta kivaa ja joka päivälle jotain uutta. Mulla on nyt käytössä se maksullinen suomenkielinen, se on kyl ylivoimasesti kaikista parhain, harmi ku sulla on se mennyt hukkateille.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥